Kalendari

Kalendari su neizostavan deo svakodnevnog poslovanja i organizacije, pružajući efikasan i dugotrajan marketinški alat koji ostavlja pozitivan utisak na klijente i partnere. U štampariji Zemunplast Press posvećujemo posebnu pažnju raznovrsnim i visokokvalitetnim kalendarskim proizvodima koji zadovoljavaju različite potrebe naših klijenata.


Naša kolekcija kalendara obuhvata širok spektar stilova, formata i dizajna, prilagođavajući se jedinstvenim zahtevima svakog poslovanja. Bez obzira da li želite da istaknete brend, obeležite važne datume ili poklonite korisnicima funkcionalan marketinški poklon, naši kalendari nude praktična i estetski privlačna rešenja.

Od klasičnih zidnih kalendara do stonih i džepnih verzija, svaki proizvod je pažljivo razvijen kako bi odražavao identitet brenda i prenosio marketinšku poruku na jasan i efikasan način.

Pored standardnih verzija, nudimo i personalizaciju kalendara sa brendiranim sadržajem, poput logotipa, slika proizvoda i kontakt informacija, pružajući dodatnu vrednost marketinškom nastupu.

Uveravamo naše klijente da će naši kalendari postati neizostavan deo njihove marketinške strategije, pružajući dugotrajan utisak i ostvarujući pozitivan odnos sa njihovom ciljnom publikom.

   PREUZMI KATALOG KALENDARAPodloga za miša

Donesite svoj lični pečat na Vaš radni prostor uz našu štampanu podlogu za miša. Sa širokim spektrom opcija personalizacije, možete stvoriti podlogu koja odražava Vašu individualnost i profesionalnost.


Izrada i štampa kataloga i brošura

Kataloge možemo razlikovati prema obimu strana i formatima: B6, B5, A5 i A4. Dalje, dorada može biti sa UV lakom, blindrukom, plastifikacijom (sjajna ili mat). Katalozi se koriste za reklamiranje različitih proizvoda i usluga.


Izrada kataloga i štampa kataloga moguća je u ofset i digitalnoj tehnici. Tehnika ofset štampe se koristi za srednje i veće tiraže a digitalna štampa za manje.

Katalozi i brošure – pravo rešenje za vaše poslovanje

Možda rešenje o kom ne biste puno razmišljali ali koje je sasvim sigurno odličan način da napravite iskorak i u današnjem, digitalnom svetu promenite pristup, budete originalni i jednistveni –  digitalna štampa kataloga/brošura. Svako ko im je dao priliku, brzo je shvatio da ovaj vid promocije ima obilje prednosti:

 • Zbunjenost, nejasnoće, neodumice koje može da proizvede reklama koja zahteva dodatna objašnjena sasvim sigurno će biti izbegnute uz brošuru i katalog, koje pored prostora za slogan ili sliku nudi i prostor za dodatno objašnjenje. Iskoristite to! Iznenađenje! To je faktor na koji vredi igrati. To je ono što možete postići koristeći se drugačijom brošurom, do sada nezastupljenom u ciljnoj grupi koju biste želeli da privučete.
 • Jasnost vaše poruke, jako dobro i pažljivo osmišljena kampanja, verujte nam, preneće vašu poruku preko brošure i kataloga bolje nego bilo koji drugi medijum! Klijenti žele kvalitet! Tu ste da ih uverite u svoju sposobnost, ali ste tu i da im preko kvalitetno izrađenih brošura i kataloga pokažete koliko vodite računa o reklami, reprezetativnosti i prepoznatljivosti svega što radite. Svoj kvalitet iskažite kvalitetnom brošurom!
 • Lakoća s kojom će neko poneti brošuru, kao i njena velika dostupnost, učiniće da nikom ne bude mrsko da pogleda šta tu zanimljivo ima, a potom da ona završi u nečijoj torbi, a potom stigne do ko zna koliko onih koji će se za nju zainteresovati! Matirana površina može biti izvanredna podloga za izradu brošure ili digitaljnu štampu kataloga.
 • Opišite sve što vidite kao važan deo svog rada i ne mislite da preterujete i opterećujete informacijama, jer brošure i katalozi ostavljaju prostor za mnogo toga. Stoga možete i jednostavne slogane i kompleksna objašnjenja spojiti i time unapred dati odgovor na sva eventulna pitanja.

One su lako dostupne, mogu se naći svuda, nisu teške, a pritom su interesantne. Sve to omogućava mala površina brošure i kataloga koje će poneti logo vaše firme ili krilaticu projekta na kom radite. Njihov dizajn zavisi samo od vaše kreativnosti i mašte: ona može biti standardnog pravougaonog oblika, može biti okrugla, u bliku srca ili nečijeg lica, ona može da bude sve što vaša kreativnost želi da stvori!
Zemunplast Press je tu da to omogući.

Možda vas zanimaju i flajeri?

Štampanje kataloga i brošura

Đaci, profesori, pekari, apotekari, majstori, inženjeri… ma ko želeo da reklamira sebe, svoj proizvod, ono na čemu trenutno radi nek to učini na jedinstven, potpuno autentičan i prepoznatljiv način: osmišljavajući svoju brošuru kojom će svetu pokazati svoje gledište.

Efektno i efikasno rešenje koje donosi reklama putem brošure nije potrebno naročito isticati jer već sama njena kompaktna forma i lakoća dostupnosti jesu jasni pokazatelji da ste na pravom putu kada je o vašoj promociji reč. Nek vaša brošura kaže sve umesto vas, a do nje je uvek lako doći. Sami izaberite da li će stajati na nekom pogodnom mestu i sačekati da bude pokupljena, ili će je neko deliti.

Papir visokog kvaliteta, plastificirani recimo, može da bude još jedna od opcija za vašu brošuru, ali ne sumnjamo da ćete sami shvatiti šta želite i šta bi vam bilo najpogodnije. Naš tim vam pruža štampu raznih modela, kao što su trodelne brosure, brosure od jednog tabaka i mnoge druge.

Kako izgleda priprema za štampu brošure

Priprema za štampanje brošure obuhvata nekoliko ključnih koraka. Evo onih osnovnih koje treba slediti:

 1. Dizajn brošure: Prvi korak je kreiranje dizajna brošure. Možete angažovati grafičkog dizajnera ili koristiti odgovarajući softver za dizajniranje. Brošura treba da ima jasnu strukturu, sa naslovima, podnaslovima, slikama, tekstom i drugim elementima koji će privući pažnju čitalaca.
 2. Izbor formata i dimenzija brošure: Odlučite se za odgovarajući format i dimenzije brošure. To može biti standardni A4 format, ili neki drugi format kao što su A5, A6 ili trostruki preklop;
 3. Priprema datoteka za štampanje: Nakon što je dizajn brošure završen, potrebno je pripremiti datoteke za štampanje. Obratite nam se kako bismo vam rekli u kom formatu nam možete poslati svoju datoteku. Obično se koriste PDF formati visoke rezolucije;
 4. Izgled brošure: Ako brošura sadrži boje, važno je odabrati one adekvatne za štampanje. Postoje različiti sistemi boja, poput CMYK (cijan, magenta, žuta, crna) i Pantone sistema, koji se koriste u štampanju;
 5. Provera i ispravak: Pre nego što nam pošaljete datoteke, pažljivo pregledajte brošuru kako biste proverili da li ima grešaka ili izostavljenih elemenata. Proverite gramatičke greške, ispravnost slika i raspored elemenata na stranicama;
 6. Testna štampa: Pre nego što odštampamo veliki broj brošura, preporučujemo vam da prvo isprobate testnu štampu kako biste proverili kako će brošura izgledati na papiru. Ovo vam omogućava da uočite eventualne probleme i napravite poslednje izmene pre konačne štampe;
 7. Slanje datoteka štampariji: Kada ste zadovoljni testnom štampom, možete nam poslati finalne datoteke, putem e-pošte, FTP-a, USB-a.

Koliko košta izrada brošure – cena

Cena izrade brošure može varirati i zavisi od različitih faktora kao što su veličina brošure, broj stranica, kvalitet papira, vrsta štampe, dizajn i količina koju želite da štampate. U suštini, izrada brošure može koštati nekoliko desetina do nekoliko stotina dolara. Jednostavnije brošure sa manje stranica, standardnim formatom i osnovnim dizajnom obično će biti jeftinije. Međutim, ako želite luksuzniji papir, specijalne efekte, složeniji dizajn ili veći broj stranica, cena će biti veća.

Možete nas kontaktirati i zatražiti ponudu kako bicmo vam pružili tačnu proceu troškova za štampanje kataloga/brosure. Štampajte svoj rad na brošurama i katalozima, budite spremni da vaša očekivanja budu prevaziđena, a vi i više nego zadovoljni.

U nastavku ističemo nekoliko primera brošuta koje smo kreirali za naše drage klijente:Zastavice

Novina u štampariji Zemunplast Press su zastavice sa držačima za mahanje. Reklamne zastavice su važan detalj u svakoj akciji ili promociji, pri organizaciji velikih događaja, sajamskih nastupa, naročito na otvorenom prostoru.


PVC kese

Zemunplast Press u ponudi ima reklamne PVC kese od 80mic. Šuskave (mat) ili glatke (sjajne) PVC kese štampamo u jednoj ili više boja, jednostrano ili dvostrano. Kese mogu biti sa ili bez ojačane banana ručke. U ponudi je zatim i fleksibilna ručka koja se može razlikovati od boje same kese.


Prema zahtevu možemo izraditi i faltu na dnu kese. Dimenzije  PVC kesa su definisane u tabelama pa tako veoma lako možete pronaći onu koja najviše odgovara Vašim potrebama. Minimalna količina za jednu dimenziju je 500 kom.


 

cenovnik pvc kese 2024 cenovnik pvc kese 2024 2 cenovnik pvc kese 2024 3 cenovnik pvc kese 2024 4 cenovnik pvc kese 2024 5


Kućni setovi

U ovu grupu spadaju keramičke, porcelanske i staklene šolje, kuhinjski i vinski setovi, termosi, otvarači, činije, pepeljare, kuhinjski tajmeri, otvarači za flaše. U zavisnosti od vrste proizvoda moguća je tampon štampa, digitalna štampa, laserska gravura, sublimacija.

   PREUZMI KATALOG KUĆNIH SETOVA


Reklamne kese

Izrada kesa po vašoj želji!

Ako su vam potrebne papirne kese sa stampom po Vašoj želji, budite slobodni da nas kontaktirate. Pomoći ćemo vam da dizajnirate svoju reklamnu kesu, a zatim ćemo je odštampati u skladu sa vašim zahtevima. U okviru naše ponude (koja sledi u nastavku) nalaze se razne reklamne kese, pa možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašem brendu:


Više o reklamnim kesama

Reklamne kese su popularan marketinški alat koji se koristi u različitim industrijama širom sveta. Papirne kese sa stampom su korisne ne samo za promovisanje vašeg brenda, već i za unapređenje vašeg poslovanja na više načina. Svako može da nađe korist u brendiranim kesama. Posetioci sajma, izložbi ili seminara mogu smatrati da su reklamne kese za prikupljanje literature ili uzoraka. Obrazovne ustanove vrlo često posežu za izradom papirnih kesa, kako bi ih nastavnici i učenici koristili da ponesu svoje knjige u školu ili na univerzitet. A gde bismo bili bez naših višekratnih reklamnih kesa za nedeljni šoping?

Studije su otkrile da ljudi vole korisne proizvode kao što su reklamne kese i da će verovatno razmisliti o organizacijama ili firmama koje im daju. Istraživanje koje je sprovedeno za Udruženje promotivnih proizvoda ističe da je 75,4% onih koji su dobili promotivni proizvod smatralo da je to korisno.

Izrada papirnih kesa radi se u različitim dimenzijama i formatima uglavnom na 170 gr kunstdruk papiru. Preko njih stavljamo mat plastifikaciju, a od dorade nudimo provlačenje učkura kao i ojačavanje dna. U nastavku ćemo istaći najbitnije prednosti reklamnih kesa sa logom firme, kako se kreću cene i kako možete da napravite svoju reklamnu kesu po vašoj želji u našoj štampariji.

Pružamo i usluge štampanja flajera.

Evo koje su prednosti papirnih kesa:

 1. Jedna od najvećih prednosti reklamnih kesa je ta što su one prenosivi promotivni materijali koji mogu da stignu do širokog spektra potencijalnih kupaca. Reklamne papirne kese sa stampom omogućavaju da vaš brend bude vidljiv na javnim mestima, poput parkova, tržnih centara i na ulicama. Brendirane kese su takođe odličan marketinški alat za promovisanje vaših proizvoda i usluga, te stvaraju prepoznatljivost brenda i lojalnost kupaca.
 2. Druga velika prednost reklamnih kesa je što su one izuzetno prilagodljive. Mogu da se prilagode u zavisnosti od vaših marketinških ciljeva, brenda i ciljne publike. Mogu da se naprave u različitim bojama, veličinama i materijalima, sa vašim logom, slikom ili porukom koju želite da prenesete kupcima.

Kako se kreću cene reklamnih kesa

Cene reklamnih kesa sa logom firme variraju u zavisnosti od veličine, materijala i količine koju želite da naručite. Na primer, ako želite da naručite manju količinu brendiranih kesa, cene po komadu će biti nešto veće u poređenju sa narudžbama veće količine. Materijal takođe može da utiče na cenu, na primer, papirne kese sa stampom su obično jeftinije u odnosu na platnene kese, ali su one manje izdržljive.

U svrhu promovisanja vašeg preduzeća možda će vas zanimati i izrada vizit karti.

Zašto bi trebalo da se opredelite za nas?

Naša vizija je postati vaš pouzdan partner u izradi papirnih kesa koje će odražavati jedinstvenost vaše kompanije i privući nove kupce. Evo nekoliko razloga zašto bi trebalo da odaberete naše usluge:

 • Kvalitet bez kompromisa: Naš tim koristi samo najkvalitetnije materijale kako bi kreirali papirne kese koje će trajati dugo vremena. Naš cilj je da vaši proizvodi stignu do kupaca u savršenom stanju, održavajući integritet vaše marke.
 • Prilagođene opcije: Verujemo da svaki brend ima svoju priču koju ima da ispriča. Zbog toga vam nudimo potpunu personalizaciju vaših brendiranih kesa. Od veličine, oblika, boja pa sve do dodavanja vašeg logotipa i poruke, sve će biti pažljivo osmišljeno kako bi se postigao željeni efekat.
 • Ekološka svest: Svesni smo važnosti očuvanja naše planete, stoga se trudimo koristiti reciklirane i biorazgradive materijale pri izradi papirnih kesa. One su ekološki prihvatljive, što će dodatno poboljšati vašu reputaciju kao odgovorne kompanije.
 • Konkurentne cene: Razumemo izazove s kojima se suočavaju preduzeća svih veličina. Zato težimo da pružimo vrhunske proizvode po pristupačnim cenama, bez skrivenih troškova.
 • Brza isporuka: Znamo da su rokovi važni, stoga ćemo se potruditi da vaše reklamne kese sa stampom budu gotove i isporučene u najkraćem mogućem roku. Naša efikasna logistika omogućava da vaši proizvodi stignu na vreme.
 • Korisnička podrška: Naš tim vam stoji na raspolaganju za sva pitanja i pruža vam podršku tokom celog procesa izrade papirnih kesa. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet.

Nadam se da smo vas uspeli uveriti u našu predanost i stručnost kada je u pitanju izrada papirnih kesa. Ako želite da istaknete svoj brend, povećate prepoznatljivost i privučete nove kupce, budite slobodni da kontaktirate našu štampariju Zemun Plast. Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja.


reklamne papirne kese cenovnik 2023


Fascikle

Fascikle su veoma važan detalj u svakoj firmi i poslovnoj komunikaciji. Koriste se za dokumentaciju, ugovore, poslovne ponude, račune, otpremnice.


Izrada fascikli

Fascikla može biti dizajnirana prema vašoj želji i sa logom vaše kompanije. Fascikle obično izrađujemo od kunstdruka 350 gr ili bindakota 280 gr. U ponudi je štampa fascikli sa klapnama i nalepljenim džepom.
Štamparija Zemunplast Press poseduje veliki izbor gotovih alata za izradu fascikli raznih oblika. Naravno, moguće je izraditi alat specijalno za vaše potrebe.

Možda vas zanimaju i Katalozi.


Fascikle – cena

Fascikle cenovnik 2023 g


Tehnologija

U oblasti tehnologija štamparija Zemunplast Press u ponudi ima reklamne power bank-ove, zvučnike, slušalice, auto punjače, razdelnike i touch rukavice, selfie – sa štampom prema zahtevu.

   PREUZMI KATALOG TEHNOLOGIJE


Knjige

Štampate vaš materijal u velikim količinama? Potreban vam je inventar za događaje kao što su potpisivanje knjiga, prodavanje knjiga putem javnih nastupa ili sajmova, finansirate vaš projekat kroz razne platforme, objavljujete knjigu za decu i želite da je imate u knjižari?


U našoj ponudi je svakako i ofset štampa knjiga. U procesu štampanja knjige za meki povez koristimo papir kunstdruk gramature od 250 gr a za tvrdi kaširanu lepenku. U obe varijante moguća je mat ili sjajna plastifikacija. Za unutrašnjost knjiga koristimo papir gramature od 80 do 170 gr.

U bezkompromisnom i kompetitivnom svetu izdavaštva biti brz  je ključ uspeha. Biti brz je jedna stvar, ali biti brz i dobar je nešto što se retko moše naći na jednom mestu. Bez obzira koliko je posao  velik ili mali, mi uvek ulažemo 100%  naših napora u sve što radimo.

Kao kompanija za ofset štampu, postavili smo standard prema kome druge štamparije mere kvalitet, a to je da nastojimo da budemo  transparentni I da sa  personalizovanom pažnjom bez skrivenih troškova ponudimo najkvaliteniji servis. Kroz godine napornog rada i posvećenosti, više smo nego ponosni što smo poznati po odličnom korisničkom servisu i ponudom visokokvalitetnih proizvoda za štampanje.

Ofset štampa je jedan od najčešćih načina stvaranja štampanog materijala. Neke od uobičajenih aplikacija uključuju: novine, časopise, brošure, dopisnice i knjige. U poređenju sa drugim metodama štampanja, ofset štampa je najpogodnija za ekonomično pravljenje velikih količina visokokvalitetnih otisaka na način koji zahteva malo održavanja.

Ono što ofset štampa može da ponudi u odnosu na druge vrste štampanja je širi spektar opcija za knjižne specifikacije, od finiširanja tačaka, do stranica koje se sklapaju, do neuobičajenih dimenzija i šireg raspona težina papira. Ofset štampa dozvoljava neke vrste štampanja koje nisu moguće na manjim listovima kao što su  posteri, knjige koje zahtevaju velike pokrivače i određene vrste brošura.

Zato je ofset štampa idealan partner za štampanje knjiga za izdavačke kuće, autore, reklamne agencije, brokere , proizvođače I  izdavačke zajednice.

Ofset štampa je najčešće korišćena tehnika štampanja u kojoj se preslikana slika prenosi  sa ploče na gumenu površinu, a zatim na površinu za štampanje. Kada se koristi u kombinaciji sa litografskim procesom, koji se zasniva na odbijanju ulja i vode, ofset tehnika koristi ravan (planografski) nosač slike na kojem slika koju treba štampati dobija mastilo iz valjaka za boju, dok površina koja nije štampana privlači film na bazi vode (naziva se „rešenje za fontane“), čuvajući područja koja treba da ostanu prazna bez mastila. Moderni „web“ proces dovodi veliki kolut papira kroz mašinu za štampanje u nekoliko delova, tipično za nekoliko metara, koji se zatim štampaju neprekidno dok se papir hrani.

Takođe, poznato je da je jedna od osnovnih karakteristika ovakvog načina štampanja i to što ploča za štampanje u ovom slučaju ima mnogo duži radni vek, jer ne postoji direktan kontakt između otiska i same površine na kojoj se štampa, čime se postiže da ploča štampanja dugo bude očuvana. Prema nekim proračunima, jedna dobro i pravilno urađena ploča štampanja, uz adekvatnu optimizaciju boja može nesmetano napraviti čak i milion otisaka, a da kvalitet štampanja prvog i poslednjeg otiska bude istovetno dobar.

Ofset štampa se primarno koristi za veće količine  ispisa s više fleksibilnih vremenskih linija. Projekti za štampanje kao što su sjajne brošure, katalozi i časopisi su uobičajeni ofset projekti.

Prednosti ofset-a su viši kvalitet i najbolja isplativost za veće količine štampe. Ova vrsta usluge štampanja proizvodi bogate precizne boje, slike i fotografije visokog kvaliteta, sa čistim slovima i finim detaljima. Što više štampate, manje plaćate po komadu, pošto je većina troškova u postavci. Svaka dodatna količina košta samo nekoliko dinara po listu za papir i mastilo. Ofset štampa može potrajati nešto duže od digitalnog štampanja zbog vremena potrebnog za kreiranje ploča i da se mastilo osuši pre rezanja i završne obrade. Kada vam je potrebno 500 ili više vizitki, razglednica, specifikacija ili letaka za sajam, usluge ofset štampe su idealana našin da dobijete kvalitet po pristupačnoj ceni. Ofset štampa je ujedno I najisplativija, ali i najbrža štamparska tehnika, a primarno je namenjena štampanju većih serija, kada se vrlo često može desiti da cena bude i do 10 puta niža u odnosu na druge tehnike štampanja.


 

 


Promo pult

Imati proizvod, imati nešto što želite da stavite na tržište, a nemati vidljivost, isto je kao i da nemate ništa. Marketing je danas sastavni deo svakog ozbiljnog privredničkog, ali i ma kog drugog poduhvata, zato posebnu pažnju valja pokloniti tome kako, kada i kome predstavljate svoj proizvod.


Vidljivost u online svetu čini vas dostupnijim, ali ne smete zaboraviti da je dobra reklama ono što je zastupljeno i u realnom svetu. To mogu biti najrazličitiji vidovi prezentovanja, no onaj o kome bismo vam više rekli tiče se promo pultova i infopultova.

Ako vam se često dešava da je prostor za vašu reklamu ili prezentovanje mali, da ne možete da kažete i ponudite sve što želite kroz flajere, bilborde ili bilo koji drugi vid prezentovanja, onda je za vas savršen vid reklamiranja promo pult.

Zašto?

Promo pultovi, baš kao i info pultovi, ne nude samo mogućnost da neko vidi šta je to što biste želeli da plasirate, već oni postaju mesto gde se osobe, potencijalni konzumetni vašeg proizvoda, istinski i suštinski mogu upoznati sa vašim proizvodom. Ovo je jedinstveni spoj marketinga koji se zasniva na poruci, sloganu, krilatici koja je ključ vase kampanje, ali i nečeg što se zove živa reč, te velika dostupnost.

Ma gde se našao vaš promo pult, cilj je da bude uočljiv, lako dostupan, da što veći broj ljudi može da mu priđe, pogleda vašu ponudu i razmotri je. To nije nikakv problem, shvatimo li da se info pultovi, kao i promo pultovi mogu lako naći na bilo kom mestu: šoping centru, marktu, pijaci, ulici, trgu, trotoaru… Gde god je vama volja.

Svi zainteresovani će lako moći da dođu do onoga što je izvor njihovog interesovanja, ten a taj način bolje sagledaju čitavu ponudu. Jednostavnost pultova jeste njihova glavna prednost. Ne samo da će oni koji su potencijalni klijenti lako moći da dođu do više informacija o ponudi koju plasirate, već ćete i vi vrlo lako moći da svoj reklami prostor, u vidu info ili promo pulta, premeštate sa jedne na drugu lokaciju, ponesete u svojim kolima, ili čak ručno.  Nema gubljenja vremena, nema teškog i komplikovanog montiranja, sve je tu sada i odmah, a potom se može naći bilo gde drugo, jer su jednostavnost i efikasnost sinonimi za ovaj vid vašeg javnog predstavljanja.

Sloboda pri osmišljavanju pulta, takođe je ključ za vaš uspeh. Budite drugačiji, slobodni, originalni i autentični, pa niko neće imati šansu da obuzda svoju znatiželju i ne poseti vaš pult, kako bi saznao nešto više o vama, onome što radite, informisao se i postao vaš klijent.

Najrazličitiji tipovi promocija, sajmova ili skupova naprosto su nezamislivi bez info pultova na kojima ljudi dobijaju informacije koje ih suštinski opredeljuju kako bi svoj život upotpunili nečijim proizvodom. Ma gde je koncentracija naroda velika imate šansu da na krajnje jednostavan, povoljan, a vrlo efikasan način predočite svetu ono što jeste i budete dostupni za više detalja.

Ono što vam mi nudimo jeste izrada promo puleva i to po vrlo pristupačnim cenama, a sa zagarantovanim kvalitetom. O vašem radu govore detalji, pa tako ne bi trebalo ništa prepuštati slučaju. Nemojte biti neodgovorni prema sebi i onome što radite, već vodite računa da svaki segment tog rada bude zaista na zavidnom nivou. Nema sumnje da se dobra reklama daleko i vidi i čuje, dok ona loša naprosto ostane neprimećena. Znamo da to ne želite i upravo iz tog razloga za vas izrađujemo info pultove koji će svedočiti o vašoj ozbiljnosti, posvećenosti baš svakom segmentu rada, kao i dostupnosti vaših informacija svima koji za to pokažu interesovanje.

Budite uvereni da uz reklamu poput ove vaš prizvod, ma kog tipa bio, lako stiže do svoje ciljne grupe. Kada smo već kod toga, važno je istaći da mobilnost pultova čini da se lako možete naći na bilo kom mestu, pa tako, išli na neki festival, ili na kongres, svuda ćete lako predstaviti ono što jeste, uz info ili promo pult koji će govoriti za vas.

Promo pultovi koji se nalaze u našoj ponudi su jednostavne konstrukcije i brzo se sklapaju. Nemojte brinuti da li ćete moći, umeti, znati da ga postavite bilo gde. Hoćete! Svojom jednostavnošću ovi pultovi čini da se još lakše opredelite za njih. Uz to, valja ponoviti da je i efikasnost ovog vida reklamiranja izuzetna, pa tu nema mesta vašoj neodlučnosti.

Ono što vam mi nudimo, uz same pultove jeste i štampa na promo pultovima. Naime, štampanje se obavlja u štampariji i to u punom koloru na PVC foliji koju prilagođavamo spoljnoj ili unutrašnjoj upotrebi.

Kako su ukusi, ali i potrebe različite, oblik pulta kod nas birate sami. U ponudi su: pravougaoni pult, ovalni pult i promo pult-četvrtasti tip. Dakle, misleći i vodeći računa o svakom detalju, mi pokazujemo da mislimo na vas i ono što vam je važno.

Cena naših usluga uključuje i gornji panel i torbu za nošenje.

Grafika može biti štampana kao nalepnica kaširana na zastavicu i telo pulta.

Možete li odoleti ovakvoj ponudi? Naravno da ne.

Neka vaši info pultevi i promo pultevi budu naša briga, a mi vam garantujemo da uz našu izradu nećete imati ni problema, ni zamerki.


 


Pop up counter

Pop Up Counter predstavlja zaobljen promo pult sa drvenom pločom a sastoji se od konstrukcije, reklamne štampe, PVC ploče, magnetne trake i prenosne torbe. Stabilan je i lako rasklopljiv. Štampana površina se jednostavno pričvrsti pomoću čičak trake ili magneta na konstrukciju sistema tako da se bez upotrebe alata može jednostavno sklopiti i rasklopiti.

Štampanu površinu je moguće bilo kada zameniti drugom tako da ima praktično neograničen rok upotrebe.


Kancelarija

Štamparija Zemunplast Press nudi širok  izbor kancelarijskog pribora: biorazgradive notese sa ili bez olovke, nalepnice za obeležavanje u biorazgradivom bloku, futrole za dokumenta, otvarače za pisma, držače za beleške, ramove za slike, vizitare, poklon setove, digitrone, laserske pokazivače, kase za novac, kusoare. Na svim uvedenim artiklima moguća je štampa.

   PREUZMI KATALOG KANCELARIJSKOG PRIBORA


Reklamne olovke

U sklopu reklamnih olovaka štamparija Zemunplast Press u ponudi ima plastične, metalne i drvene olovke, markere, poklon setove, postolja, futrole i kutije za olovke. Sve ovo naravno sa natpisom i izradom loga ili natpisa prema zahtevu.

   PREUZMITE KATALOG REKLAMNIH OLOVAKA


Privesci i alati

U ponudi su metalni, plastični i privesci od eko kože, eva-pene. Dalje, identifikacione kartice i trakice za ID kartice koje isporučujemo sa štampom prema vašem zahtevu.


Novina u ponudi iz ove grupe su stilizovani držači za ženske torbe sa lančićem u plišanoj vrećici i plastični touch priključak za mobilni telefon.


   PREUZMI KATALOG PRIVEZAKA I ALATA


Reklamne torbe i kišobrani

U štampariji Zemunplast Press možete dobiti putne, sportske i konferencijske torbe, novčanik torbice, rančeve, reklamne torbe i kese, kao i kišobrane sa štampom prema Vašem zahtevu ili našim idejnim rešenjem.

   PREUZMITE KATALOG TORBI


Reklamne majice i tekstil

Reklamne majice i tekstil po vašoj želji. Zatvorite oči, zamislite, a mi ćemo vaše ideje realizovati! Zvuči tako jednostavno, ali to je tako zahvaljujući razvoju tehnologije, koja nam je pomogla da se danas reklamne majice i tekstil štampaju prilično lako. Nekada su bili ograničeni tiraži i štampanje je bilo omogućeno samo velikim firmama, dok je danas dostupno svakom pojedincu!


Prednosti štampe na majicama

Štampa na majicama ili drugom tekstilu sjajan je personalizovan poklon za drage osobe. Bilo da želite da iznenadite prijatelje ili zaposlene, videćete da će im štampa na majicama izmamiti osmeh i učiniti da se osećaju posebno, naročito ako na njima istaknete nešto što je posebno vezano za svakog od njih. Uz pomoć tehnologije, danas vam se pruža prilika da budete unikatni i jedinstveni. Sve što treba da uradite jeste da pustite mašti na volju, a mi ćemo preuzeti sve dalje što je potrebno da dobijete najlepše moguće reklamne majice za sebe i svoje drage ljude.

Vi birate vrstu reklamne majice. U našoj ponudi su one kratkih/dugih rukava, sa ili bez kragne, sa V izrezom. A ako vas zanima digitalna stampa na tekstilu, za vas imamo dukserice sa ili bez kapuljače, sa rajsfešlusom, košulje, kravate, kecelje, jakne i prsluke, peškire. Sve sa Vašim logom ili natpisom.

Naš tim iz štamparije Zemunplast stoji vam na raspolaganju za sve vaše želje, kad je u pitanju digitalna stampa na tekstilu, koja uključuje različite odevne predmete (majice, kape, kačkete, prsluke i druge predmete).

Pored poklona, štampa na majicama je odličan izbor ako planirate da se promovišete. Danas su reklamne majice sa natpisima obavezan deo promo materijala, jer na njima takođe možete utisnuti logo svoje firme i tako napraviti odličan potez kada je brendiranje u pitanju. Možete šetati u njima, a svi prolaznici će zapaziti logo vašeg preduzeća. Takođe na reklamnim majicama možete istaknuti svoje kontakt podatke, kako bi vas svako zainteresovan iz prolaza mogao kontaktirati.

Štampanje reklamnih majica – cena

Štampa na majicama je sigurno isplativija opcija od kupovine novih, brendiranih ili čak običnih majica. Suština je da, kada naručite reklamne majice za veći broj ljudi, dobijate popust na količinu, te na kraju, stampanje majica ispadne zaista povoljno.

Na vama je samo da odaberete dizajn, vrstu tekstila i ispis koji će biti na njima, a štamparija Zemunplast će sve vaše želje realizovati! Ukoliko se dvoumite, možemo vam reći da se firme najčešće odlučuju za reklamne majice, kratkih rukava, bez kragne i V izraza. Uglavnom su to jednobojni modeli sa određenim natpisom napred i logoom na poleđini, kao i kontakt podacima.

Budite slobodni da nas pozovete na: 011/261-92-32 ili 011/405-53-76, ako želite čuti više informacija o tome šta pružamo i da bismo vam odgovorili na sva vaša pitanja.

Na sledećem linku možete pogledati cenovnik naših usluga.


   PREUZMI KATALOG TEKSTILA I KAPA


Radna oprema

Štamparija Zemunplast Press vam nudi veliki izbor radnih odela. Bez obzira za koju poslovnu nišu ste zainteresovani, kod nas ćete pronaći kvalitetna radna odela prilagođena za rad u zatvorenim ili otvorenim objektima.


Pored onog radnog odela standardnog izgleda, kod nas ćete naći i veoma kežual radno odelo, koje nalikuje trenerci i veoma je udobno za nošenje. Kod nas vam je dostupno radno odelo kombinezon, ali i pojedinačni donji delovi – radne pantalone sa dzepovima ili bez, za žene ili muškarce, za molere ili električare…

Radna oprema sa štampom

Naš fokus jeste na prodaji radne opreme, u najboljem slučaju, na onom radnom odelu koje ima štampu. Radna odela sa stampom su vrlo efikasna i praktična i njima rešavate dve mušice jednim udarcem, što bi se reklo. Naime, pored toga što sebi ili svojim zaposlenima pružate adekvatnu opremu za rad, vi takođe na taj način promovišete svoje preduzeće. Radnici vrlo često u svojoj radnoj opremi imaju običaj da odu do prodavnice tokom pauze ili čak nakon radnog vremena napuste radni prostor u istoj. Tada, kada stupe u javnost, mnogi prolaznici vide logo koji je iscrtan na njima, broj telefona i možda baš vas odluče da kontaktiraju za usluge koje nudite, a njima su trenutno potrebne.

Radna oprema – cena

Ako vas konkretno zanimaju radna odela cena usluga štampe zavisiće od broja radnih odela koje želite da uradimo za vas. Ukoliko vas zanimaju pojedinosti, možete pogledati našu stranu sa cenovnikom ili budite slobodni da nas kontaktirate za više informacija.

Štamparija Zemunplast vas očekuje – Radna oprema, Zemun.


   PREUZMI KATALOG RADNIH ODELA


Rokovnici

Izrada rokovnika po želji

Kada želite da zaista ostavite utisak na poslovne partnere ili buduće klijente sigurno je da ćete se odlučiti za rokovnik. Kod nas ih možete pronaći u različitim varijantama, od najobičnijih do onih zaista luksuznih.


Rokovnici mogu biti zaobljenih ivica, sa elastičnom trakom, spiralom, džepom na unutrašnjoj strani korice, metalnom značkom, poklon kutijom, sa ili bez držača za olovke, bojenom ivicom knjižnog bloka sa ili bez datumara. Potisk rokovnika moguć je u sito štampi, zatim nudimo suvi žig, lasersku gravuru, tampon štampu.

Rokovnici – cena

Ako vas zanima koliko će vas koštati rokovnici cena zavisi od njihovih dimenzija (možda je vaš izbor rokovnik a4, rokovnik a5 ili a6), kao i od dizajna i materijala od kojih su isti napravljeni. Za više detalja o cenama rokovnika, pogledajte naš cenovnik usluga.


   PREUZMI KATALOG ROKOVNIKA


Roll up baneri

Izrađujemo roll up banere po vašim željama

Ova vrsta panoa najčešće se koristi na predavanjima, sajmovima, kongresima, prezentacijama i sličnim događajima na kojima se po pravilu nalazi veliki broj ljudiRoll up baneri vam omogućavaju da posetiocima ovih događa predstavite vašu kompaniju, najvažniji proizvod, aktuene akcije ili novu ponudu. Pravilno dizajniran i kvalitetno štampan roll up baner ne može ostati neprimećen, a samim tim će i vaša poruka biti na pravi način preneta.


Roll up baneri prema vašim željama

Roll up banere štampamo prema vašem zahtevu i u skladu sa vašim željama, a možete se obratiti i našim dizajnerima za adekvatno grafičko rešenje. Ako ste sami uradili nacrt roll up banera kakvog želite imati, slobodno nam ga pokažite, a mi ćemo ga uraditi onako kako ste ga zamislili i nacrtali. S druge strane, ako nemate ideja kako bi mogao da izgleda vaš roll up baner, u okviru našeg tima štamparije Zemun Plast na raspolaganju su vam dizajneri koji će vam predložiti koji panoi bi bili adekvatni za vas, zavisno od toga za šta ste planirali roll up baner, da li možda želite nešto prezentovati firmi ili recimo predstaviti svoje proizvode na nekom sajmu. 

Pored mehanizma za samoizvlačenje i uvlačenje sastavni deo roll up banera iz naše ponude čini i futrola koja omogućava lako prenošenje do mesta prezentacije. Ona mnogo olakšava posao. Sve što je potrebno uraditi jeste urolati roll up baner i staviti ga u futrolu. Na taj način izbegavate mogućnost da vam se roll up baner odvije u autu i tako možda umrlja nečim, što svakako ne sme da se desi. Kada imate futrolu, sigurni ste da će vaš roll up baner sigurno stići gde treba i izgledati tako kao da je upravo izašao iz štamparije.

Moguća je takođe i zamena odštampanog platna na baneru. Dakle, jedan te isti roll up baner možete koristiti više puta, ali sa različitom štampom. Ovo je odlična prilika za sve preduzetnike i firme koji održavaju česte prezentacije i promocije zbog raznih poslovnih događaja, pošto je ovo rešenje vrlo praktično i povoljno, nego da svakog puta iznova naručujete potpuno nov roll up baner. Još praktičniji jeste baner platno.

Prednosti od izrade roll up banera

Roll up baneri su reklamni materijali koji se lako prenose i postavljaju, te stvaraju odličnu vidljivost brenda i informacija koje želite da prenesete kupcima. U ovom tekstu, istaći ćemo neke od najvećih prednosti roll up banera:

1. Prezentacija brenda

Jedna od najvećih prednosti roll up banera je što se mogu koristiti za prezentaciju brenda. Roll up baneri vam omogućavaju da unapredite svoj brend na javnim mestima, kao što su sajmovi, konferencije, prodajna mesta, poslovni prostori, i druga mesta. Roll up baneri su sjajan način za stvaranje prepoznatljivosti brenda i promociju vaših proizvoda i usluga.

2. Lako prenosivi

Još jedna prednost roll up banera je što su lako prenosivi i jednostavni za postavljanje. Roll up baneri se lako skladište u torbu ili kutiju, što ih čini idealnim za prevoz sa jednog mesta na drugo. Oni se takođe lako montiraju i demontiraju, što vam omogućava da ih brzo i jednostavno postavite na bilo kojoj lokaciji.

3. Prilagodljivi

Roll up baneri su izuzetno prilagodljivi u zavisnosti od vaših marketinških ciljeva, brenda i ciljne publike. Baneri se mogu napraviti u različitim veličinama, bojama, oblicima i materijalima. Takođe možete odabrati da li želite jednostrani ili dvostrani baner.

4. Efikasni

Roll up baneri su efikasni marketinški alati koji su pristupačni za svaki budžet. Oni mogu da se koriste na različitim događajima i mestima kako bi se ciljnoj publici preneo određeni marketinški sadržaj. Roll up baneri su efikasni u privlačenju pažnje kupaca i stvaranju prepoznatljivosti brenda.

Možemo zaključiti da su roll up baneri izuzetno koristan marketinški alat koji vam omogućava da unapredite svoj brend i promovišete svoje proizvode i usluge na javnim mestima. Oni su lako prenosivi, prilagodljivi i efikasni, te su idealni za sve vrste poslovanja.

Možda vas zanima i štampanje stikera.X baneri

X baneri su jednostavni, lagani i pristupačni. Površina za štampu ima u uglovima “metalno oko” koje se jednostavno pričvršćuje za krajeve šipke X konstrukcije. Površina za štampu je glatka i zategnuta.


Štamparija Zemunplast Press ima u ponudi X- banere u različitim veličinama sa visokokvalitetnom štampom. Ovi baneri sastoje se od AL konstrukcije, štampe na platnu i futrole. Pogodni su za upotrebu na sajmovim, konferencijama, prodajnim mestima, u hotelima i restoranima.Back board / pop up

Konstrukcija backboard-a je uglavnom od aluminijuma a štampa na PVC foliji. Moguća je mat ili sjajna varijanta. Lako se montiraju a sastavni deo je i futrola za transport.


Display Wall predstavlja univerzalni displej zid koji pruža veliki broj mogućnosti za laku i mobilnu prezentaciju. Dostupan je u različitim veličinama i sa različitim dizajnom. Štampa može biti jednostrana ili obostrana. Primena: pozadina štandova, kao mobilni bilbord, u svrhu prezentacije na sajmovima i izložbama, prodajnim mestima . Pogodan je takođe za upotrebu u otvorenom prostoru . Delovi su teleskopski podesivi.A table

Štampa na ovim sendvič tablama moguća je u full coloru na baneru različite gramature. Prema potrebi moguće je menjati štampu dok se konstrukcija može koristiti za više reklamnih panoa. Sastoji se od konstrukcije, štampanog dela i torbe. Pogodne su za prezentaciju fotografija, plakata, prospekata. Ram table je od aluminijuma a unutrašnji prostor od plastike. Mogućnost štampe: A1/A2, B1/B2

Za više informacija kontaktirajte nas!


Opti frame

KLIK/SNAP/OPTI RAMOVI su veoma praktičan način za prikazivanje raznih obaveštenja, informacija i reklama. Možemo ih razlikovati po širini lajsni i vrsti uglova. Sastoje se iz leđnog i prednjeg-providnog dela koji ima ulogu zaštite štampanog materijala.

Kod SNAP ramova u pitanju je metalna podloga sa metalnim sastavom a kod OPTI rama imamo podlogu od plastike kao i deo na sastavu. Formati štampe : B1, B2, A3 i A4.

 


Klik ramovi

Uskoro više informacija o Klik ramovima.


Auto grafika / Brendiranje vozila

Efektivan i veoma pristupačan vid reklame je reklama na vašem autu. Brendiranje vozila u štampariji Zemunplast Press moguće je u nekoliko varijanti:

ŠTAMPA NA PVC FOLIJI – Ful color štampa na PVC foliji za aplikaciju na vozilima. Foija se slojem laminacije zaštićuje od mehaničkih oštećenja, grebanja itd.
KOMPJUTERSKO IZREZIVANJA FOLIJE – izrezivanje natpisa, logotipa i dr.
PRINT & CUT – kombinacija full color štampe i kompjuterskog izrezivanja.


Brendiranje izloga

Interesantno brendiran izlog skreće pažnju na ono što se u prodajnom prostoru nudi, kakve se usluge vrše. S obzirom na to da se radi o većim površinama izlog  je uočljiv i sa velike udaljenosti. Spoj kvalitetno urađenog dizajna i dobro osmišljene reklamne poruke potencijalne kupce sigurno neće ostaviti ravnodušnim.


U sklopu brendiranja izloga štamparija Zemunplast Press nudi:

ŠTAMPU NA PVC FOLIJI – full kolor štampa na foliji za aplikaciju na ravnim površinama
KOMPJUTERSKO IZREZIVANJE FOLIJE – izrezivanje natpisa, logotipa i dr.
PRINT & CUT – kombinacija full kolor štampe i kompjuterskog izrezivanja

Za brendiranje izloga koristimo:

 • standardne folije namanjene za izloge, automobile, natpise na pločama
 • reflektujuće folije namenjene za natpise, saobraćajne znakove
 • magnetne folije koje koristimo kao podlogu za nalepnice
 • kaširane forex ploče: ove ploče su izdržljive pa je moguća štampa na samim pločama ili se kašira
 • samolepljiva folija. Pogodna kako za spoljnu tako i za unutrašnju upotrebu.

U štampariji Zemunplast Press pri izradi prozorske grafike moguća je štampa na sjajnoj i mat PVC foliji. Koristimo i takozvanu rupičastu-perforiranu foliju koja omogućava prolazak dnevne svetlosti: prolaznik sa spoljne strane gleda u vašu reklamu dok vi i dalje imate mogućnost gledanja kroz prozor. Prozorska grafika štiti od sunčevih zraka a sa spoljne strane nudi reklamu pa je zbog toga ovaj vid reklame poseban i funkcionalan. Prilikom skidanja prozorske grafike ne ostaju tragovi lepka.Prozorska grafika

U štampariji Zemunplast Press pri izradi prozorske grafike moguća je štampa na sjajnoj i mat PVC foliji. Koristimo i takozvanu rupičastu-perforiranu foliju koja omogućava prolazak dnevne svetlosti: prolaznik sa spoljne strane gleda u vašu reklamu dok vi i dalje imate mogućnost gledanja kroz prozor.

Prozorska grafika štiti od sunčevih zraka a sa spoljne strane nudi reklamu pa je zbog toga ovaj vid reklame poseban i funkcionalan. Prilikom skidanja prozorske grafike ne ostaju tragovi lepka.


Baner platno / Reklamne cerade


Naša Štamparija Zemunplast Press u ponudi ima letnje, zimske i cerade za kamione. Štampa na ceradi je moguća u digitalnoj tehnici ili sa katovanom baner folijom sa završnom doradom u zavisnosti od primene: materijal se ojačava, vari ili se postavljaju ringlice za bolje pozicioniranje reklame.


Baneri ili reklamne cerade su jedan od najpopularnijih načina oglašavanja na otvorenom. Često se koriste na gradilištima, sportskim terenima, festivalima i drugim javnim događajima, ali se takođe mogu koristiti i za oglašavanje na vozilima i objektima. Reklamne cerade su izrađene od vrlo izdržljivih materijala, što znači da mogu izdržati različite vremenske uslove i da se neće oštetiti nakon nekoliko korišćenja. Ova vrsta materijala može se koristiti i za reklame u zatvorenom prostoru npr.za roll upove, l i X banere.

Zašto su dobre reklamne cerade?

Štampa na ceradi je veoma efikasan način oglašavanja jer su ovakve cerade velike i upadljive. One privlače pažnju prolaznika i vozača koji prolaze pored njih, što znači da će vaša reklama biti primećena. Pored toga, reklamne cerade su pristupačne i mogu se lako postaviti i ukloniti, što znači da se mogu koristiti na različitim mestima i za različite događaje.

Koliko košta štampa na ceradi – cena

Kada je u pitanju štampa na ceradi cena zavisi od nekoliko faktora. Prvo, cena reklamnih cerada će zavisiti od veličine cerade – veće cerade će koštati više nego one manje. Drugo, cena će zavisiti od materijala od kog je cerada napravljena – kvalitetniji materijal će biti skuplji. Takođe, u obzir se uzima i količina cerada koje naručujete – veće količine će vam doneti popust. Važno je napomenuti da će cena takođe zavisiti od dizajna cerade i načina štampanja – složeniji dizajni i veća preciznost štampanja će biti skuplji. Koliko koštaju naše usluge možete pogledati na strani cenovnik.

Ukratko, stampa na ceradi je izuzetno efikasan način oglašavanja na otvorenom. One su pristupačne i mogu se lako postaviti i ukloniti, a mogu se koristiti za različite događaje i na različitim mestima. Cena reklamnih cerada će varirati u zavisnosti od nekoliko faktora, uključujući veličinu, materijal, količinu i dizajn.Peskirna folija

Peskirna folija omogućava široku mogućnost upotrebe. Može se koristiti za staklene površine na zgradama, lokalima, automobilima, za izradu loga, slova, dekorativnih dezena. Folija je blago matirana i prošarana.


PVC folija

Dijapazon primene PVC folije u digitalnoj štampi je veoma širok. Ona je praktično postala nezamenljiv materijal za štampu velikih formata. U štampariji Zemunplast Press PVC folija koristi se za štampu nalepnica za auto grafiku, brendiranje izloga, štampu i izradu banera, cerada i dr.


PVC print može se zalepiti na foreks tablu, zid, klirit, staklo, lim (pocinkovani). Naravno, u zavisnosti od primene koristimo mat ili sjajnu PVC foliju. Kada je u pitanju dizajn, možemo uraditi štampu prema vašem zahtevu ili se možete obratiti našim dizajnerima za idejno rešenje.Podna grafika

Podna grafika je odličan izbor prilikom brendiranja lokala, sportskih dvorana i klubova. Štampu podne grafike radimo na samolepljivoj PVC foliji sa protivkliznom laminacijom koja je otporna na habanje.


Slikarsko platno

Štamparija Zemunplast Press nudi veoma kvalitetnu štampu na slikarskom platnu – kanvasu. Ovo visokokvalitetno platno omogućava prenos Vaših fotografija na platno putem digitalne štampe. Štampa na ovom platnu je veoma dugotrajna zbog postojanosti boja.

Platno isporucujemo samostalno ili sa blind ramom debljine 2 ili 4 cm.


Zidna grafika

Idealno rešenje za ukrašavanje radnog ili privatnog ambijenta. Kod zidne grafike moguća je digitalna štampa na samolepljivoj PVC foliji. Folija može biti kratkotrajna, dugotrajna, sjajna ili mat, zavisno od podloge na koju se aplicira. Laminacija je takođe moguća u nekoliko varijanti.


Bilbordi

Bilbordi su veoma efikasno sredstvo za prezentovanje reklamnih poruka. Nalaze se praktično svuda: na autoputevima, magistralama, mostovima, u gradskom okruženju. Kod ovakvog načina reklame najvažniji su dizajn, dimenzije i kvalitet štampe.


Dizajn, jer treba da ostane zapamćen, dimenzije jer potrebno je da se reklama jasno vidi i naravno kvalitet materijala jer je najbitnija njegova postojanost. Standardni materijal za štampu bilborda je blue-back papir. Ukoliko je potrebno da reklama traje nekoliko meseci može se koristiti i ceradno platno.Magnetna folija

Magnetne folije su veoma fleksibilne i otporne. Njihova primena je široka i koriste se za različite promo proizvode, obeležavanje, natpise i sl.
U standardnoj verziji namagnetisane su sa jedne strane multipolarno. Širina magnetne folije je 610 i 1000 mm.

Stikeri

Pod stikerom podrazumevamo nalepincu na koju je nalivena poliuretanska smola koja nalepnici nakon sušenja daje 3D izgled. Razne su namene za ovu vrstu nalepnica: na privescima za ključeve ili drugom reklamnom proizvodu sa Vašim logom.

U štampariji Zemunplast Press štampu stikera radimo na samolepljivoj PVC foliji, sjajnoj ili mat.


Flajeri – izrada i štampa

Reklamni flajeri su najekonomičnije sredstvo za masovnu promociju proizvoda gde je ponuda namenjena direktno pojedincu. Reč je o reklami koja je štampana na jednom listu papira.


Izrada flajera ima više prednosti

 • Flajeri vam pomažu da vrlo jednostavno i lako predstavite svoj proizvod ili uslugu velikom broju ljudi, na najrazličitijim lokacijama – prolaznicima na ulici, klijentima u svom lokalu, komšijama u vašoj i susednim zgradama, u kafiću ili restoranu…
 • O dobrim efektima korišćenja reklamnih flajera govori i njihova široka primena. Koriste ih svi – turističke agencije, škole jezika, majstori svih profila, restorani i kiosci brze hrane i mnogi drugi za promovisanje događaja, aktuelnih akcija i sniženja, predstavljanje novih proizvoda, kao poklon vaučere itd.
 • Koristite reklamne flajere da svojim redovnim i potencijalnim kupcima pružite korisne informacije ili direktnu korist (poklon vaučeri, kuponi…) i time unapredite svoje poslovanje.

Ukoliko ste spremni da promovišete svoje poslovanje, zanima vas štampa flajera i Beograd je vaša lokacija, budite slobodni da kontaktirate našu štampariju Zemun plast. Rado ćemo vam pružiti razne predloge i savete pri odabiru flajera. 

Pružamo vam razne dimenzije, oblike i boje

U našoj štampariji štampa flajera je moguća u različitim dimenzijama, oblicima i bojama. Izradu flajera radimo na mašinama B formata, vrsta papira koji najčešće koristimo je kunstdruk 135 gr, a za samu izradu služe nam posebne mašine. Osim same štampe prema vašim zahtevima, možemo vam ponuditi kompletnu uslugu dizajna flajera, pripreme za štampu i time vam omogućiti da se razlikujete od konkurencije.

Kada je u pitanju dizajn flajera, važno je da jasno istaknete korisne informacije, bez previše teksta i boja koje će ga učiniti nečitkim i nejasnim. Dizajn flajera treba da bude osmišljen tako da publika može jednostavno i brzo da pročita sve sa njega.

Možda vas zanima i digitalna štampa kataloga.

Popularne dimenzije flajera

Kada su u pitanju dimenzije flajera, najčešći formati u kojima se izrađuju jesu A4, A5 i flajeri A6. Stoga u nastavku ističemo neke osnovne karakteristike za svaki od njih.

 • A4 flajeri:
  A4 flajeri su većih formata i dimenzija 210 x 297 mm. Ove dimenzije omogućavaju više prostora za informacije, grafike i slike. A4 flajeri su idealni za detaljnije predstavljanje proizvoda, usluga ili događaja. Takođe, oni pružaju mogućnost da privučete pažnju svojim dizajnom i informacijama. Međutim, budući da su veći, može biti teže distribuirati ih na mestima sa ograničenim prostorom ili na sajmovima.
 • A5 flajeri:
  A5 flajeri su srednje veličine i imaju dimenzije 148 x 210 mm. Ove dimenzije su praktične za distribuciju, a istovremeno pružaju dovoljno prostora za informacije i vizuelni sadržaj. A5 flajeri su popularni izbor za razne svrhe, kao što su promocije, događaji, restorani, saloni, turističke ponude i slično. Oni su dovoljno veliki da privuku pažnju, a dovoljno mali da se lako prenesu i ostave kod ciljne publike.
 • A6 flajeri:
  A6 flajeri su manjih dimenzija, sa formatom 105 x 148 mm. Ove kompaktne dimenzije čine ih idealnim za brzu i masovnu distribuciju. A6 flajeri su praktični za promocije na ulicama, deljenje na događajima ili ubacivanje u poštanske sandučiće. Iako imaju manje prostora za informacije, mogu se koristiti za atraktivan dizajn i efektan vizuelni sadržaj. A6 flajeri su popularni za promociju koncerata, klubova, akcija ili lokalnih usluga.

Prilikom odabira dimenzija flajera, važno je da uskladite svoje potrebe sa praktičnošću distribucije i ciljnom publikom. Razmotrite svrhu flajera, količinu informacija koje želite da prenesete i estetske aspekte kako biste odabrali najbolje dimenzije koje će vam pomoći da ostvarite željeni uticaj.

Pogledajte i naše vizit karte.

Koliko košta štampanje flajera? – Cena

Bilo da vas zanima izrada flajera A5, A4 ili nekog drugog formata trudimo se da cene u našoj štampariji budu pristupačne. To znači da se vrlo povoljno, uz pomoć flajera, možete predstaviti velikom broju ljudi.

Ukoliko vas zanima koliko koštaju flajeri detaljnu cenu vam možemo pružiti nakon razgovora sa vama. Stoga budite slobodni da nas kontaktirate za više informacija.

Radimo sve vrste flajera: za zdravu hranu, perionice, pet shop, kozmeticke salone, jogu, pvc stolariju, dostavu hranu, lokalne izbore i mnoge druge. U nastavku možete videti samo nekoliko primera flajera koje smo kreirali za naše drage klijente:


Reklamni flajeri – Akcija!

akcija flajeri decembar 2021


Koverte

Lepota je u očima posmatrača, ali pomaže i snažan i nezaboravan prvi utisak sa prilagođenom kovertom. Još jedan nezaobilazan deo u poslovnoj korespodenciji koji će, ukoliko je interesantno dizajniran nesumnjivo ostaviti lep utisak na Vaše klijente.


Vaša koverta ima samo nekoliko sekundi da ostavi utisak na čitaoca – treba li otvoriti kovertu? Da li je to relevantna ponuda? Da li verujem ovoj kompaniji?

Tradicionalna pošta je jedna od najstarijih formi medija kojima je javnost bila izložena i rani marketinški alat za kompanije širom sveta. U vremenu masovnih SMS I email komunikacije, poruka se ne tretira uvijek na način kako je to bilo prije 40 godina.

Šta možete uraditi da se vaša pošta razlikuje od ostalih? Površina vaše koverte je vaša oglasna tabla koja se može koristiti za prenošenje poruka ciljanom tržištu.Vi kao pošiljalac morate odrediti najbolji način da se koverta zadrži u rukama vašeg potencijalnog klijenta i ne završi u  korpi za reciklažu. Dobro dizajnirana koverta sa slikama koje privlače pažnju je jedan od načina da vaši potencijalni klijenti otvore vašu poštu. Najnovija istraživanja pokazuju da „živa boja“ donosi novi život marketinškim materijalima: kod čak 69% potrošača, ( 7 od 10), postoji veća vjerovatnoća da otvori koverte ukoliko su one u boji  i sa tekstom,  boja na kovertama  povećava mogućnost da bude otvorena  za 18%  dok dosledna upotreba boje povećava prepoznatljivost brenda za čak 80% .


 

Štampanje koverti – cena

KOVERTE cenovnik 2023

U našoj kompaniji posjedujemo  raznovrsne tradicionalne offset mašine koje nam pružaju mogućnost da primenimo naše iskustvo I  zadovoljimo individualne potrebe svakog klijenta ponaosob. Bilo da se radi o high-end, multi-color, lakiranom promotivnom komadu, jednostavnom dvobojnom flajeru ili jednobojnoj koverti, fleksibilnost naše opreme može zadovoljiti sve vaše potrebe za štampanjem. Kada štampate tekst, polutonove i druge slike koje se teško repliciraju, offset štampa pruža odgovor. Dostavite fakture, predloge, citate i pisma direktne pošte sa logotipom na offset štampanim kovertama za besprekorno korisničko iskustvo.

Profesionalno odštampane koverte prenose vašu poruku brenda klijentima I daju im na znanje da imaju posla sa profesionalnom kompanijom.

Bez obzira da li vam je potrebna grafika u boji za direktnu marketinšku kampanju ili koverte sa otiskom logotipa za slanje faktura i ponuda, naša štamparija će vam moći  isporučiti prilagođene štampane koverte u formatima B5 i C4. Visokokvalitetnom ofset štampom, vaše profesionalne koverte će generisati posao koji vam je potreban za rast i dominaciju u vašoj industriji.

Koverta može biti mnogo više od obloge za neku vrstu korespondencije. Pravilna koverta može odmah preneti mnoštvo ideja pre nego što je njen ciljani korisnik čak i otvori.

Štampanje koverata pre procesa konverzije nudi fantastičan način da privučete pažnju vaših klijenata. Pokušajte da dodate neke specijalne efekte u vaše koverte kao što su koverte za štampanje sa grafikom na spoljašnjoj strani, štampa na unutrašnjoj strani koverte, ili čak i da jednostavno odštampate koverte u četiri boje. Mali dodaci poput ovih mogu imati ogroman uticaj na vašu ciljanu publiku. Kao i sa bilo kojim redosledom, važno je proceniti koliki su vam troškovi i koje su tehnike jeftinije za štampanje vaših koverti . Velike serije od 5.000 ili više koverti mogu se koristiti za prilagođavanje koverti graviranjem, štampanjem i utiskivanjem. Za manje radove, prednost u poređenju sa troškovima prilagođavanja bi trebalo da se izmeri, pošto manji radovi prilagođenih koverti ne bi bili isplativi.

U smislu doslednog korporativnog brendiranja i reprodukcije logotipa, ofset štampa se ističe, po visokokvalitetnoj boji koja dovodi do prepoznavanja, svesti i akcije , I to sve po pristupačnim cenama.

Kada je u pitanju izbor najboljeg načina za štampanje koverata, postoje određeni kriterijumi koje treba razmotriti. Neke od njih bi bile troškovi, kvalitet, dužina trajanja, veličina koverte, potreba za varijabilnim podacima, vreme obrta itd.

Kako će te znati da li je ofset štampa prava za vaš posao? Dva glavna kriterijuma za razmatranje su količina koju tražite i određena grafička slika koju želite da odštampate. Ofset štampa je najekonomičniji način ukoliko želite da štampate  2.500 koverata i više. Određene grafičke slike, kao što su one koje sadrže fine linije, dugačke, tanke linije, polutonove (fotografije) ekrane (svetlije nijanse tamnije boje koje stvaraju koncentracije sitnih tačaka različite gustine) ili uske registracije (kombinacija slike postavljene veoma blizu ili zapravo dodiruju) obično zahtevaju ofset štampu za dobijanje najboljih rezultata.

Snaga ofset štampe u štampanju koverata je prvo, kvalitet, zatim cena po kopiji,  i mogućnost da se boja podudara. Kao I u svetu fotokopir aparata / štampača, ofset mašine su izrađene u različitim veličinama i mogućnostima. Male prese se obično koriste za manje poslove, 500 do 3.000.

Kada vaša kompanija dodje u poziciju da za svoj servis,proizvod ili bilo koji drugi dogadjaj odluči da ide u direktni marketing  koji se izdvaja od ostalih načina oglašavanja I dolazi direktno do poštanskog sandučeta ciljanog tržišta, ofset štampa koverata učiniće sve da dobije vašu naklonost – s dobrim razlogom! Nastale živopisne boje i čisti detalji daju atraktivan efekat fotografijama, polutonovima i finim ekranima.


Vobleri / Kartoline

Vobleri zapravo predstavljaju etikete koje se nalaze na elastičnom nosaču koji omogućava lako pričvršćivanje. Dakle, oni su zapravo nosači reklamnih poruka. Štampa voblera moguća je na papiru u kombinaciji sa PVC nosačima koje radimo od juvidora. Papir koji koristimo je 350 gr kunstdruk sa ili bez plastifikacije.


Blokovi

Štampa blokova odnosno blokovske robe takođe je u ponudi štamparije Zemunplast Press. Pored toga nudimo i štampu sveski u digitalnoj i ofset tehnici.


Paragon blokovi, NCR blokovi, otpremnice, ulaznice…

U našoj ponudi je:

  • štampa otpremnica,
  • štampa faktura,
  • štampa dostavnica,
  • štampa paragon blokova,
  • štampa karti i ulaznica,
  • štampa vaučera i kupona,
  • štampa papirnih kocki.

Za izradu blokovske robe koristimo ofsetni i NCR papir. U štampariji Zemunplast Press u ponudi je izrada numeracije, perforacije kao i klamovanje.

Sveske možemo štampati sa Vašim logom na koricama, spiralnim povezom, mat ili sjajnom plastifikacijom. Knjižni blok ili unutrašnji listovi svezaka se štampaju na 80 gr ofsetnom papiru a korice na kunstdruku od 250-300 gr.

Štampa sveski u digitalnoj i ofset tehnici pruža različite opcije u zavisnosti od potreba klijenata. Digitalna štampa omogućava bržu proizvodnju manjih količina svezaka, što čini ovu opciju idealnom za personalizovane sveske, dok ofset štampa nudi vrhunski kvalitet za velike količine. Digitalna tehnologija omogućava preciznost u boji, uzimajući u obzir različite vrste papira i veličine svezaka. Ova tehnologija takođe nudi opcije personalizacije, poput dodavanja imena i logotipa. Ofset štampa nudi vrhunski kvalitet za velike količine svezaka. Uz to, ofset nudi i mogućnost štampe u različitim vrstama papira i dodatnih opcija poput sjaja ili mat premaza.Sveske

U štampariji Zemunplast Press sveske štampamo u digitalnoj i ofset tehnici. Sveske možemo štampati sa Vašim logom na koricama, spiralnim povezom, mat ili sjajnom plastifikacijom. Knjižni blok ili unutrašnji listovi svezaka se štampaju na 80 gr ofsetnom papiru a korice na kunstdruku od 250-300 gr.


Štampa sveski u digitalnoj i ofset tehnici pruža različite opcije u zavisnosti od potreba klijenata. Digitalna štampa omogućava bržu proizvodnju manjih količina svezaka, što čini ovu opciju idealnom za personalizovane sveske, dok ofset štampa nudi vrhunski kvalitet za velike količine. Digitalna tehnologija omogućava preciznost u boji, uzimajući u obzir različite vrste papira i veličine svezaka. Ova tehnologija takođe nudi opcije personalizacije, poput dodavanja imena i logotipa. Ofset štampa nudi vrhunski kvalitet za velike količine svezaka. Uz to, ofset nudi i mogućnost štampe u različitim vrstama papira i dodatnih opcija poput sjaja ili mat premaza.Vizit karte

Štampamo vizit karte prema vašim željama

Naša štamparija Zemun Plast pruža vam usluge izrade vizit karti u skladu sa vašim zahtevima. Bez obzira da li Vam je potrebna jednostavna kartica sa osnovnim informacijama ili sa posebnim efektima i specijalnim dizajnom, mi Vam možemo pružiti kvalitetne usluge štampanja vizit karti. Kao štamparija sa višegodišnjim iskustvom u ovom poslu, mi se trudimo da pružimo najbolji kvalitet štampe po povoljnim cenama.


Naša široka ponuda materijala i tehnologija štampanja omogućava Vam da pronađete opciju koja najbolje odgovara Vašim potrebama. Rado ćemo vas saslušati i razumeti vaše zahteve, a naš tim će osmisliti i dizajnirati vizit kartice koje će Vam pomoći u boljem poslovanju. U nastavku možete pogledati primere vizit kartica koje smo kreirali za naše klijente.

One su važan segment svake firme

Vizit karte ili kartice su prvi susret sa vizualnim identitetom Vaše firme. Dobro osmišljena vizit karta je osnov svake poslovne komunikacije. Njih možete štampati jednostrano, obostrano, kolor, sa mat ili sjanom plastifikacijom, na posebnim ili reljefnim papirima. Pojavom kvalitetne digitalne štampe, pristupačna izrada i štampa vizit karti je moguća i u manjim tiražima. Standardna dimenzija vizit karte je 92×52 mm, ali ih kod nas mozete dobiti i u drugim dimenzijama. Nas tim dizajnera će Vam pruziti kompletnu podrsku kako u odabiru adekvatnog papira tako i odgovarajuceg dizajna prilikom izrade vizit kartica. Štampanje vizit karti kod nas mozete dobiti istog dana kada ih porucite.

Pružamo vam i uslugu štampanje kataloga.

O prednostima vizit kartica

Vizit karte su jedan od najvažnijih marketinških alata za bilo koji posao. One predstavljaju prvu impresiju koju vaš potencijalni klijent doživi o vašem brendu i biznisu, stoga ćemo vam u nastavku istaći još neke od najvažnijih benefita vizit karti, kako bismo vam približili njihov značaj:

 • Stvaranje profesionalne i elegantne prezentacije vašeg biznisa;
 • Olakšavanje procesa povezivanja sa potencijalnim klijentima, partnerima i saradnicima;
 • Stvaranje prilike da se predstavi vaš brend, proizvodi i usluge na efektivan način;
 • Stvaranje dugoročne veze sa klijentima i stvaranje prepoznatljivosti brenda.

Od čega zavisi cena vizit karti

Cene vizit karti se mogu kretati u zavisnosti od različitih faktora. Neki od tih njih uključuju:

 • Materijal i kvalitet kartice: Vizit karte se mogu izrađivati od različitih materijala i u različitim kvalitetima. Na primer, karte izrađene od luksuznih materijala kao što su koža, metal ili drvo će verovatno biti skuplje od standardnih kartica od papira
 • Količina: Cene se mogu razlikovati u zavisnosti od količine kartica koje naručujete. Na primer, veće količine vizit karti obično koštaju manje po komadu nego manje količine.
 • Dizajn i specijalni efekti: Ako želite vizit karte sa posebnim efektima kao što su folija za sjaj ili zlatni ili srebrni odsjaj, to će obično koštati više.
 • Brzina isporuke: Ako vam je potrebna hitna isporuka, to može značajno povećati cenu.
 • Konkurencija na tržištu: Cene vizit karti se mogu razlikovati u zavisnosti od konkurencije na tržištu. U nekim regijama i industrijskim granama, cene mogu biti više zbog visoke tražnje i konkurencije.

Uzimajući ove faktore u obzir, cene vizit karti se kreću od nekoliko hljada za osnovne kartice od papira do nekoliko desetina hiljada ili više za luksuzne kartice sa specijalnim efektima. Naš cenovnik vizit karti možete pogledati iznad.

Možda vas zanimaju i brošure.


Cenovnik vizit karti

cenovnik vizit karti 2023


Neckringer

U pitanju je viseća reklama koja se stavalja na grlo boce a sadrži informacije o akcijama, popustima i drugim korisnim informacijama vezanim za proizvod. Neckringere radimo na kunstdruku 130 i 170 gr.


Naravno ovaj vid reklamnog proizvoda nije namenjen isključivo promociji na bocama već u zavisnost od oblika i dimenzija ima široku primenu.Plakati i posteri

Plakati i posteri su veoma popularan način oglašavanja a sastoje se od jednog lista, odštampanog sa jedne strane, najčešće tehnikom visokog kvaliteta. Upotrebljava se većinom za promociju akcijskih popusta, koncerata, izložbi i druguh dešavanja. U štampi plakata najčešće koristimo A i B format a gramatura papira ide od 80 do 150 gr.


Prema zahtevu klijenta koristimo i druge vrste/gramature papira. Štampa plakata se najčešće vrši na mašinama B formata za srednje i veće tiraže dok za manje tiraže koristimo tehniku digitalne štampe.

Štampa plakata i postera je važan marketinški alat za promovisanje proizvoda, usluga ili događaja. Plakati i posteri su vizualno privlačni i efektivni način da se privuče pažnja publike. Osim toga, mogu biti jeftiniji od drugih oblika oglašavanja, a istovremeno mogu doseći veliki broj ljudi u kratkom vremenu.

Pri izradi plakata i postera, važno je obratiti pažnju na dizajn i poruku koju želite preneti. Plakati bi trebali imati jasan i privlačan dizajn te bi trebali odgovarati ciljnoj publici. Važno je da se poruka jasno i jednostavno prenosi kako bi privukla pažnju publike.Kutije / Kuitje za piće

U asortimanu štamparije Zemunplast Press je svakako i štampanje kutija za razne namene. Pored same štampe kutija možemo Vam naravno ponuditi kompletan proizvod koji uključuje dizajn i pripremu za štampu. Kutije štampamo na hromo kartonu ili bindakotu koji mogu u završnoj fazi imati UV lak, plastifikaciju i blindruk.


Memorandumi

Poslovna komunikacija zahteva da svaka firma ima svoj prepoznatljiv i originalan korporativni identitet a sastavni deo toga je svakako memorandum koji sadrži osnovne podatke firme. Štampa memoranduma se vrši na visokokvalitetnim papirima – kunstdruk papiru koji može biti mat ili sjajni ili offset papiru.


Gramature papira idu od 80-150 gr. Memorandum se štampa na A4 formatu u jednoj boji ili koloru. U štampariji Zemunplast Press možete dobiti kompletno idejno rešenje Vašeg memoranduma i loga Vaše kompanije.

Možda vas zanimaju i naši Flajeri.Nalepnice

Štamparija Zemunplast Press ima u ponudi štampu svih vrsta nalepnica za Vaše proizvode na samolepljivom papiru i PVC foliji. Štampa nalepnica je dalje moguća i sa opcijom ricovanja što znači da se mašinski prosecaju u različitim oblicima pa tako ostaju na zajedničkoj površini a to olakšava njihovo odlepljivanje.


Etikete su namenjene da potrošaču predstave proizvod sa što više informacija i privuku pažnju. Ujedno one su i sastavni deo ambalaže. U štampariji Zemunplast Press štampa etiketa moguća je u digitalnoj i ofset tehnici. Za štampu etiketa koristimo muflon – sjajni i mat (samolepljivi papir) ili PVC foliju.Etikete

Etikete su namenjene da potrošaču predstave proizvod sa što više informacija i privuku pažnju. Ujedno one su i sastavni deo ambalaže. U štampariji Zemunplast Press štampa etiketa moguća je u digitalnoj i ofset tehnici. Za štampu etiketa koristimo muflon – sjajni i mat (samolepljivi papir) ili PVC foliju.

 


Karte pića / jelovnici

Štamparija Zemunplast Press u svom proizvodnom programu ima štampu jelovnika i karti pića. Štampamo ih u različitim formatima, obimu i oblicima. Štampa karte pića i jelovnika može biti sa mekim povezom, tvrdim povezom, klamovanjem i spiralom. U ponudi je dalje zlatotisak ili blindruk i naravno izrada klišea. Papir koji koristimo pri izradi je kunstdruk 150-350 gr.


Cenovnici, jelovnici i karte pića

Pogledate li malo bolje oko sebe, neće vam dugo trebati da shvatite da su detalji ključ uspeha u današnjem društvu. Ma šta radili, ma na kojoj poziciji bili, detalji koje koristite vi, ili pak detalji koje koriste drugi određuju u velikoj meri uspeh bilo koje preduzete akcije.


Štamparija Zemunplast Press u svom proizvodnom programu ima štampu jelovnika i karti pića. Štampamo ih u različitim formatima, obimu i oblicima. Štampa karte pića i jelovnika može biti sa mekim povezom, tvrdim povezom, klamovanjem i spiralom. U ponudi je dalje zlatotisak ili blindruk i naravno izrada klišea. Papir koji koristimo pri izradi je kunstdruk 150-350 gr.

Danas, kada nema mnogo prostora za grešku, moramo biti pažljivi na koji način ćemo se predstaviti svetu, ali i kako ćemo svet poimati.

Biti odgovoraan za svoj posao, znači ulagati u posao, uvek biti konkuretan, reprezentativan, drugačiji… ali ipak, iako je ovo instant doba, kvalitet se još uvek posebno ceni i neguje. Baš zbog svih navedenih razloga morate za svoj posao kvalitet postaviti kao imperativ: sve mora da potiče od njega, ali i ka njemu da ide. Ma o čemu da je reč, ne smete iz vida gubiti to da detalj govori mnogo, ali i da taj detalj mora biti vrhunskog kvaliteta.

Dakle, spajanje više faktora dovodi vas pred pitanja:

– Kako uspeti danas?

– Kako se nametnuti?

– Kako spojiti neophodnost i luksuz?

Možda vam se sada ova pitanja čine previše široko ili previše kompleksno, ali prateći ovaj tekst brzo ćete shvatiti da niste u pravu. Jednostavna rešenja su često vrlo zanemarena, ali u pitanju je nepravda. Zašto? Pa u jednostavnosti i jeste ključ, no ta jednostavnost mora biti propraćena kvalitetom.

Da vidimo šta vam se to tačno nudi…

Izrada cenovnika i jelovnika

Uzmimo da se bavite ma čime za šta su vam potrebni cenovnici. Reći ćete da je to usputna stanica, manje važan posao koji ćete završiti na kraju. Mnogo vam je važnije ono što nudite, važnije vam je da formirate cene nego to kako će cenovnik izgledati. Razume se da i proizvodi i cene iziskuju mnogo napora, ali to nikako ne znači da je proces vašeg prezentovanja završen.

Kada ste odabravi šta će se sve naći na cenovniku, a potom ste odlučili i koje će cene proizvoda biti, ostaje vam da posao završite tako što ćete drugima predočiti svoj rad.  Nije uvek najlakše ni da odaberete dezen, ni boje, ali ni fontove za ono što radite, ali ni sve završiti po povoljnoj, da ne kažemo razumnoj ceni.

Ono što vam mi predstavljamo jeste jedinstven spoj vrhunskog kvaliteta, povoljne cene i brzih rešenja. Često suprotstavljene stvari, poput efikasnosti izrade i kvaliteta, ili pak kvaliteta i niske cene, kod nas su pomirene, pa je tako OFSET ŠTAMPA CENOVNIKA kod nas jedinstveno i najbolje rešenje za vaš posao. Prvo što je važno da znate jeste na koji se način ova vrsta štampe radi.

Izrada cenovnika uglavnom se radi na mat ili sjajnom kunstdruk papiru od 150-300 gr.  Odabrati ofset štampu znači birati pouzdanost, kvalitet i brzu izradu većeg broja primeraka. Nemojte sumnjati da će sve ono što ste osmislili na putu realizacije izgubiti na kvalitetu. Baš naprotiv. Tu smo da vaše ideje na najbolji način sprovedemo u delo i učinimo živim ono što ste planirali.

Ofset štampa, široko zastupljena, vrlo praktična i korisna, učiniće da vaši cenovnici, ma kakvog dizajna bili, ma koja se grafička rešenja na njima našla, postanu odličan reprezent onoga što radite. O važnosti detalja je u ovom tekstu već bilo reči, a vaši cenovnici neće više biti samo praktični detalji već proizvod koji će moći da skrene pažnju na sebe.

Svoju izuzetnost, ali i profesionalizam i posvećenost poslu pokažite i na ovaj način i ne sumnjajte da ćete ostaviti utisak koji će se prenositi, te tako postati i reklama za vas i ono čime se bavite. Kao što je vama važno da u poslu kojim se bavite pokažete visok nivo ozbiljnosti i posvećenosti, tako vam i mi nudimo više nego što ste očekivali. Naime, tu smo da izradimo cenovnike za vas, ali i da kompletiramo svoju ponudu proširujući spektar stvari koje smo spremni da uradimo za vas.

U sklopu dorade cenovnika mi vam nudimo i laminaciju, spiralu, plastifikaciju, bigovanje.  Kako bi proizvod bio kompletan, a vi potpuno zadovoljni, odaberite da budete korisnici naših usluga i na taj način prepustite sve profesionalcima. Ne morate imati brige, glavobolje, dodatnog promišljanja… naprosto, došli ste na pravo mesto i u prave ruke. Tu smo kako bi ,,vrhunsko“ bilo vaše osnovno načelo.

Ne morate mnogo da tragate, ne morate da idete na više mesta, ne morate da gubite svoje vreme i svoj novac. Mi smo tu kako bismo brzo, povoljno i maksimalno profesionalno učinili da vaše ideje budu sprovedene u delo.

OFSET ŠTAMPA CENOVNIKA nije opcija.

OFSET ŠTAMPA CENOVNIKA nije vaše rasipanje vremena i novca.

OFSET ŠTAMPA CENOVNIKA je neophodnost.

OFSET ŠTAMPA CENOVNIKA je luksuz, koji sebi i možete i morate da priuštite.

Budite brzi, budite kritički nastrojeni i budite zahtevni. Svi vaši ciljevi lako će biti ostvareni kada dođete kod nas i budete videli kako kvalitet i odlična izrada umeju da budu garant dobrog poslovanja.

Neka vaši detalji govore za vas, neka ono što vas reprezentuje svetu bude izuzetno.

OFSET ŠTAMPA CENOVNIKA neka bude vaš izbor.Štampa / izrada kalendara

Izrada kalendara je danas veoma zastupljena, posebno među firmama, jer uz njih nikad nećete zaboraviti dan sastanka sa klijentom ili neki vama važan datum. Bez obzira što smo u eri digitalnih medija i komunikacij, tradicionalni načini komunikacije i uređenja našeg privatnog ili radnog okruženja ne zastarevaju, te je stoga stampa (izrada) kalendara i danas veoma zastupljena. Nije li vam lakše da se organizujete kada vam je kalendar na dohvat ruke?


Nije li praktičnije da uvek lako možete da se podsetite važnog datuma kada imate sastanak, poslovno putovanje, neku značajnu godišnjicu… Prepustite nama da rešimo vaše probleme sa memorisanjem datuma tako što ćemo izraditi kalendare, baš po vašoj želji i na taj način učiniti da vaš radni ili životni prostor budu ne samo obogaćeni nečim što je estetski privlačno već i korisno. Izrada i štampa kalendara baš onakvim kakvim ste zamislili.

Možda vas zanimaju i naše reklamne kese.

Kako izgleda naša izrada (štampa) kalendara?

Naša štampa kalendara je moguća u zidnoj i stonoj varijanti. Bilo da želite kalendar koji će stajati na vašem stolu ili pak nešto veći kalendar kako bi i drugi u svakom momentu mogli da provere datume i svoje obaveze mi smo tu da vam izažemo u susret. Neka vaš prostor, ma kakav on bio, bude obogaćen i nečim ovako praktičnim. Zavisno od toga šta želite, ponudićemo vam najbolje rešenje, pa nemojte imati bojazan da li će se kalendar, stoni ili zidni, uklopiti u vaše okruženje. Pregršt detalja ili minimalističko rešenje… na vama je da odlučite, a na nama da vaše ideje sprovedemo u delo. Zato bez brige dok profesionalci poput nas obavljaju svoj posao na najbolji mogući način samo za vas.

Da bi štampa kalendara bila što je moguće kvalitetnija, a sami kalendari ne samo estetski izuzetni, ističemo da je materijal od kog pravimo kalendare zapravo papir… no, kod nas nikad ništa nije jednostavno, osim saradnje sa zadoovoljnim klijentima, pa tako u pitanju nije običan papir. Kako bismo vam obezbedili i visok kvalitet papir od kog su kalendari izrađeni jeste  kunstdruk papir, čijagramatura iznosi  od 150 do 300 grama. Dakle, uz izuzetnost izrade tu je i kvalitet, kao naš zaštitni znak, a neophodnost za naše klijente. Podsećajući se na datume i vreme, uvek ćete imati u vidu koliko je važno da sve teče i odvija se po planu, a naši kalendari pokazaće vam kako kvalitet jeste tu kako bi vremenu odolevao.

Kada ste se odlučili za stonu ili zidnu varijantu kalendara, te uspeli da se uverite i u to da će kalendar biti vrhunskog kvaliteta, ostaje još niz nerešenih pitanja. Ipak, nema tog pitanja na koje mi nemamo odgovor niti tog vašeg zahteva koji nismo spremni da ispunimo. Kako kalendar ne mora biti nužno samo za vas, već može da posluži i za poklon, učinite ga potpuno autentičnim, originalnim, potpuno autentičnim i prepoznatljivim. Ako vas brine grafička priprema za izrdadu kalendara, verujte nam za tim nema potrebe. Naime, mi vam nudimo i  izradu grafičkog rešenja, kao i pripremu za štampu.

Ispunjavamo vaše želje u vezi štampanja kalendara

Kako vam zvuči da mi preuzmemo brigu o dizajnu, izradi i osmišljavanju loga vaše firme? Više nego dobro? Sačekajte da realizujemo sve ovo pa ćete se i sami uveriti da kod nas nema propusta. Ofset štampa, kao jedan od najboljih izbora za izrada kalendara jeste rešenje uz koje ćete moći po najpovoljnijim uslovima da štampate i veći broj primeraka, a kada se tome doda kompletno rešenje vašeg kalendara, verujemo da kod vas više nema dileme i da ste definitivno odlučili da se u vašem okruženju što pre nađe neki od kalendara koji ćete sami osmiliti.

Samo za vas napravićemo potpuno autentičan kalendar, po dimenzijama koje vi zadate, uz grafičko rešenje koje je vaša ideja, a sve to na najpovoljniji i najkvalitetniji način. Moguće da vam sve ovo zvuči gotovo neverovatno, ali iskustvo u poslu, odlučnost da se ide ka najboljim rešenjima stavila su pred nas ozbiljne zadatke, koje smo uspešno rešili, pa smo sada u mogućnosti dai vama ponudimo ništa manje od najboljeg. Kako bi vaš kalendar bio celovit, bez ijednog propusta, a kako vi ne biste morali za doradu da tražite pomoć nekog drugog mi vam nudimo još nešto… finalizaciju vašeg proizvoda.

Naime, u sklopu dorade među našim uslugama se nalaze i:
– spiralni povezi
– perforacije
– bigovanje
– plastifikacija

Da smo perfekcionisti mogli ste do sada na više mesta da se uverite. Da ćete dobiti vrhunski kalendar, potpuno drugačiji i potpuno ličan i to vam je jasno, ali ako smo se već upustili u detaljnu izradu, ostaju još dve stvari na koje biste mogli da obratite pažnju kada je u pitanju štampa kalendara. Šator za stone kalendare radimo od bindakota koji teži 320 grama. Ukoliko se odlučite za ovaj kalendar budite sigurni da nema greške i da ćete sve naći kod nas.

Po vašim željama štampamo i Kataloge.

Za zidne kalendare možete poručiti plastične lajsne i na taj način biti sigurni da će se ovaj kalendar sasvim dobro snaći ma na kojoj podlozi bio, jer će lajsne biti tu da ga bolje privuku podlozi. Ne oklevajte. Ne gubite svoje vreme, već ga pažljivo pratite i osmišljavajte, uz kalendar koji će biti samo vaša ideja, sprovedena na najbolji način uz ofset štampu.


 


Podmetači za čaše i šolje

Štampa na podmetače za šolje i čaše u ugostiteljskim objektima, kafičima ili hotelima sa logoom ugostiteljskog objekta jednostavno i brzo u štampariji Zemunplast Press.

 


Podmetači / Futrole za escajg

Štampariji Zemunplast Press možete se obratiti za izradu papirnih podmetača za jednokratnu upotrebu koji se koriste u restoranima i drugim ugostiteljskim objektima. Štampa podmetača uglavnom se radi u A3 formatu na 80 gr ofsetnom papiru. Naravno moguća je izrada prema Vašem zahtevu.


Štampa podmetača i futrola za escajg pruža mogućnost personalizacije kuhinjskih elemenata. Osim estetskog izgleda, ovaj proces je također vrlo koristan u ugostiteljskoj industriji, gde se podmetači i futrole mogu koristiti za brendiranje restorana ili hotela.Grebalice

Ne možemo obećati da će vam Grebalica doneti prvu nagradu, ali možemo tvrditi da će vam pomoći da zagrebete ispod površine!


Svi žele da budu pobednici u životu! Ljudi jednostavno ne mogu da se odupru nagradnim igrama koje ih  zovu sa primamljivim dobitcima, šifrom za pobedu ili popustima. Dodavanje prilagođene poruke na grebalicu predstavlja odličan način da primatelju prenesete vašu poruku. Grebalice koje se štampaju po narudžbini mogu kreirati uzbuđenje i pomoći vam da učinite grebalicu i brend nezaboravnim. Nije veliko iznenađenje da grebalice predstavljaju  savršen promotivni materijal za vaše kupce i siguran alat za privlačenje pažnje i povećanje vaše prodaje.

Da li ste ikada razmišljali o proširenju vaših marketinških alata uključivanjem zanimljivih, šarenih i neobičnih grebalica?

Bilo da organizujete nagradne igre u okviru firme ili igre na sreću, grebalice mogu biti  odličan poklon vašim vernim kupcima da ostvare odredjene popuste, dobiju neki proizvod potpuno nov na tržištu ili učestvuju na  akcijama. Ako niste sigurni kako bi vaša grebalica trebala da izgleda naša štamparija će izaći u susret svim vašim zahtevima od same ideje do specijalno napravljenog dizajna koji odgovara vašim potrebama i cilju koji želite postići . Zemunplast Press će izaći u susret svim vašim zahtevima.

Bilo da organizujete nagradne igre u okviru firme ili igre na sreću, grebalice mogu biti  odličan poklon vašim vernim kupcima da ostvare odredjene popuste, dobiju neki proizvod potpuno nov na tržištu ili učestvuju na  akcijama. Ako niste sigurni kako bi vaša grebalica trebala da izgleda naša štamparija će izaći u susret svim vašim zahtevima od same ideje do specijalno napravljenog dizajna koji odgovara vašim potrebama i cilju koji želite postići .

Grebalice čini prekrasan i nekonvencionalan promotivni artikl koji je savršen za predstavljanje vaših servisa , demonstracije proizvoda i upoznavanje klijenata sa vašim proizvodom. Distribuirajte neobični promotivni materijal kao što je ovaj na sledećem sajmu i skrenite pažnju na vašu kompaniju. Koristeći grebalice kao promociju pre sajmova, kreirati  ćete potencijalne kupce i pre početka sajma! Iskoristite interesovanje za potencijalne učesnike sajmova putem slanja ili slanja kartica pre ulaska na sajam.

Grebalice nisu samo način na koji možete skrenuti pažnju na vaš posao, one mogu biti sastavni deo bilo kakvog okupljanja i izvrsna prilika da podignete adrenalin svim prisutnim i učinite vašu zabavu nezaboravnom i drugačijom. Imate li u planu organizaciju dečijih rodjendana? Kako bi bilo da u igru ubacite i posebno štampane grebalice za svako dete na proslavi? Vlasnik ste parkinga prostora koji baš i ne radi dobro? Privucite vaše potencijalne klijente grebalicom koja će mu doneti mesec dana besplatnog parking mesta, kakva sreća! Organizujete li  dobrotvornu zabavu? Nagradite nekoga jer se odazvao tako humanom skupu. Radite li direktnu kampanju poštom? Pošaljite zabavne grebalice sa ispisanim kuponima da bi klijenti osvojili nagradu  na lokaciji  gde se prodavnica nalazi.

Većina ljudi ima jasnu viziju kako bi želeli da koriste svoje grebalice pre nego što stupe u  prvi kontakt sa svojim klijentima.

Šta je vaša  „promotivna varijacija“? Koju poruku  ili specifičnu informaciju koja se nalazi ispod oznake  grebalice želite da pošaljete vašim kupcima? Želite li poslati dvosmislenu poruku ili dati klijentu drugu šansu?

Bez obzira kakav je vaš plan, naša štamparija Zemunplast Press će vam pomoći u realizaciji zamišljenog.

Dajući klijentima način da sa upoznaju sa vašim brendom, vaša kompanija se odmah izdvaja od konkurencije. Grebalice  omogućavaju ljudima fizičku interakciju sa marketinškim materijalima vaše kompanije. Ne postoji ništa tako efikasno kao grebalice! Dajte ljudima grebalicu  sa trivijalnim pitanjima  i odgovorima i gledajte kako njihova lica počinju da svetle, usta se razvlače u osmeh, ramena se skupljaju u grču od uzbudjenja i nade da će dobiti nagradu! Prepoznajete li nove milionere,vlasnike automobila,knjiga,torti ili najprodavanijeg proizvoda vaše firme? Odmah znatiželjni, klijenti istog momenta čitaju pitanja, grebu odgovore za  koji misle da su tačni i postaju upoznati sa vašim proizvodima, razlogu postojanja i kompaniji . Vaš proizvod postaje sinonim za iznenadnu sreću, rešen problem,poklon,dobitak,dar s neba.

Ljudima koji se bave promocijom je poznat bol kroz koji prolaze dok ne pronadju najefikasniji način da skrenu pažnju na servis ili proizvod. U svetu u kojem živimo sve je teže zastati ,primetiti i memorisati informaciju. Ljudi jednostavno više ne obraćaju pažnju na poruke koje se nalaze svuda oko njih. Živimo brzo, nemamo vremena da zastanemo i pročitamo nešto što nam je namenjeno. Kako onda kreirati kampanju koja će izazvati radoznalost, zaustaviti čoveka na trenutak i preneti mu poruku? Grebalica u ovim slučajemi dolazi kao neprikosnoveno rešenje jer kreira trenutno uzbudjenje i radoznalost, što je u promotivnoj industriji prvi cilj koji se želi postići. Stani-grebalica!

Pored ove instant kreirane pažnje, u poredjenju sa ostalim promotivnim kampanjama ,grebalica takodje može povećati broj interakcija sa vašim klijentima. Zabavna za ljude koji žele da se igraju, visoko efektivna za vas i vašu kompaniju  i iznenađujuće pristupačna, da ne spominjemo koliko  isplativa na duge staze , grebalica može postati vaš pouzdan, jeftin i neodoljiv partner u vašoj trci za uspehom.

Poruka na grebalicama  je put koji će  učiniti vaš brend prepoznatljivim – ma koliko bio veliki ili mali – izgledaćete  kao profesionalac koji igra za prvu ligu; Njena jedinstvena proizvodna vrednost, cool faktor intrigantna mističnost i razigranost  kreiraju trenutnu privlačnost sa vašim klijentima.

Odbacite vizit kartice, brošure, letke, predvidive kampanje, već vidjene promocije, udahnite novi život starim marketinškim strategijama sa trenutnim rezultatima. Prodajte više, uložite manje, otidjite dalje,uradite drugačije,neka radoznalost dobije najbolje od vas – i od njih!


 


Vešalice

Vešalice su namenjene buticima koji vode računa o brendiranju. Dizajnirane su tako da se na njih kači odeća i da tamo ostanu dok ih neko ne uzme tako da možete da budete sigurni da je neko pročitao Vašu poruku.

Napravljeni su da u sredini imaju rupu ili kuku kako bi bile lakše za kačenje.


Deklaracije

Uskoro više reči o štampi deklaracija.


Table tent

Kartonski samostojeći reklamni stalci, popularno nazivani table tent nezamenljivi su reklamni proizvod i nalaze široku primenu. Table tent možemo videti na stolovima restorana, poslastičarnica, na info pultovima turističkih agencija i drugim mestima gde je potrebno dodatno skrenuti pažnju klijenta na određenu grupu proizvoda ili promotivnu ponudu. Izrađujemo ih uglavnom od sjajnog ili mat kunstdruka 350 gr.


Vizit karte

Vizit karte su vaša šansa da se ukratko predstavite drugima i ostavite utisak. Naš tim dizajnera će Vam pružiti kompletnu podršku kako u odabiru adekvatnog papira tako i odgovarajućeg dizajna. Vizit kartice kod nas možete dobiti istog dana kada ih poručite.

Možete ih štampati jednostrano, obostrano, kolor, sa mat ili sjajnom plastifikacijom, na posebnim ili reljefnim papirima. U ZemunPlastu vam je dostupna i izrada vizit karti u manjim tiražima. Standardna dimenzija je 90×50 mm, ali ih kod nas možete dobiti i u drugim dimenzijama.


 

Vizit karte obično sadrže osnovne informacije o osobi ili preduzeću koje ih poseduje. To uključuje ime, poziciju ili zanimanje, ime preduzeća, logo, adrese e-pošte, brojeve telefona i sajt. Pored pomenutih informacija, ponekad mogu sadržati i druge, poput fizičke adrese, društvenih mreža ili posebnih usluga ili ponuda.

Izrada vizit karti je obično karakteristična za poslovne firme, preduzetnike i sve one koji žele da se predstave javnosti. Obično se daju tokom poslovnih susreta, sastanaka, konferencija ili drugih događaja kako bi se olakšala razmena kontakata. One su korisne jer omogućavaju brzo i jednostavno prenošenje informacija o osobi ili preduzeću, olakšavajući dalju komunikaciju ili saradnju.

Koliko iznosi cena vizit karti i od čega ona zavisi?

Kada su u pitanju vizit karte cena zavisi od nekoliko faktora. Najbitniji među njima jesu materijal od kog se prave, boja, kao i broj narudžbine.

 • Materijal: Ako se koristi običan papir, cena će biti niža u odnosu na vizit karte koje su plastificirane (izrađene od plastike) ili od specijalnog papira ili kartona. Dodatne opcije kao što su reljefni tisak takođe može povećati iznos, jer je u pitanju specifična tehnika. Stoga, na osnovu materijala razlikujemo standardne (povoljnije), luksuzne vizit karte koje su skuplje, kao i plastificirane vizit karte i druge.
 • Boja: Ako se koriste samo crna i bela boja, to može biti jeftinije u odnosu na korišćenje punog spektra boja ili višebojnih dizajna. Korišćenje boje može zahtevati posebne štamparske tehnike i materijale, što može povećati iznos.
 • Broj: Uobičajeno je da što je veći broj komada naručen, niža će biti cena po istom. Na primer, cena za 2.000 vizit kartica će biti niža po kartici u odnosu na naručivanje 120 kartica. Ovo je zbog efikasnijeg procesa štampe i manjih troškova po jedinici kako se količina povećava.

Važno je napomenuti da ovi faktori nisu jedini koji mogu uticati na cenu vizit karti. Dodatni elementi kao što su posebni oblici ili rezovi, specijalni premazi ili završna obrada, kao i kompleksnost dizajna mogu takođe uticati na to koliko će vas na kraju koštati.

Možda vas zanima i izrada brošura za vašu firmu.

Radimo dizajn vizit karte po Vašoj želji 

Kada su u pitanju vizit karte dizajn može varirati i biti prilagođen prema potrebama i preferencijama pojedinca ili preduzeća. Dobar dizajn obično uključuje jasnu i preglednu raspodelu informacija, upotrebu odgovarajućih boja i fontova, kao i estetski privlačne elemente kao što su logotipi ili slike.

Dizajn vizit karti igra ključnu ulogu u privlačenju pažnje i ostavljanju trajnog utiska. Evo nekih dodatnih informacija o dizajnu vizit kartice:

 • Raspored informacija: Važno je da vizit karta ima jasan i pregledan raspored informacija. Ključne informacije kao što su ime, pozicija, ime preduzeća i kontakt detalji trebaju biti postavljeni tako da su lako uočljivi i čitljivi. Možete koristiti hijerarhiju fontova ili boje kako biste istakli najvažnije informacije.
 • Fontovi: Izbor fontova ima veliki uticaj na čitljivost i estetiku vizit karti. Preporučuje se upotreba jednostavnih i čitljivih fontova kako bi informacije bile lako razumljive. Možete koristiti različite stilove fontova (npr. bold, italic) kako biste naglasili određene delove teksta. Takođe je važno obratiti pažnju na veličinu fonta kako biste osigurali da tekst bude dovoljno velik za čitanje.
 • Boje: Odabir odgovarajućih boja može pomoći da vizit karta izgleda privlačno i skladno. Možete koristiti boje koje se uklapaju sa identitetom brenda ili prepoznatljivim bojama preduzeća. Također, važno je osigurati dovoljan kontrast između boje teksta i pozadine kako bi tekst bio lako čitljiv. Pazite da ne koristite previše različitih boja kako ne biste preopteretili vizualni izgled kartice.
 • Elementi dizajna: Kreativni elementi kao što su logotipi, slike ili grafički elementi mogu dodati vizuelni interes vizit karti. Logotip preduzeća je često centralni element dizajna koji pomaže u prepoznavanju brenda. Možete razmotriti dodavanje manjih ilustracija ili simbola koji odražavaju prirodu preduzeća ili usluga koje pružate. Važno je da elementi dizajna budu dobro integrisani i da ne ometaju čitljivost informacija.
 • Materijali i završna obrada: Vizit karte mogu biti izrađene od različitih materijala poput mat ili sjajnog papira, kartona ili plastike. Odabir pravog materijala može dodati dodatni vizuelni i taktilni utisak na kartu. Također, razmotrite mogućnost dodavanja posebne završne obrade poput UV premaza, reljefnog tiska ili foliranja kako biste dodali eleganciju ili luksuzan izgled karti.
 • Minimalistički pristup: Ponekad manje je više. Minimalistički dizajn vizit karti može biti jednostavan, ali izuzetno efektan. Smanjivanje nepotrebnih elemenata i zadržavanje čistog i jednostavnog izgleda može učiniti kartu modernom i sofisticiranom.

Važno je da dizajn vizit kartice odražava profesionalnost, brend identitet i ciljeve preduzeća ili osobe koja ih koristi. Kada je dizajn dobro osmišljen, budite sigurni da će vaš vaša vizit kartica izdvojiti iz mase i ostaviti snažan utisak na priomaoca iste. Nakon ovog koraka, sledi izrada vizit karti. 

Ako niste sigurni kakve želite, naš tim je tu da vam pomogne

Naš tim iz ZemunPlasta razume da neko može biti nesiguran ili nema jasan koncept dizajna vizit kartice. Upravo zbog toga smo tu da pomognemo. Naša ekipa dizajnera ima bogato iskustvo u kreiranju vizit karti i može pružiti potencijalna rešenja koja su u skladu sa vašim potrebama i idejama. Možda vam budu korisni i naši šabloni za vizit karte.

Kada niste sigurni kakav dizajn želite, pristupamo s razumevanjem i slušamo pažljivo vaše potrebe, ciljeve, pa i slogan vašeg preduzeća. Razgovaramo o industriji u kojoj poslujete, ciljnoj publici i poruci koju žele preneti. Ovaj uvid nam pomaže da razvijemo dizajn koji je efektan i koji se uklapa u vizuelnu identifikaciju.

Možemo vam pružiti nekoliko potencijalnih rešenja koja prikazuju različite stilove, raspored i estetski utisak. Sve opcije su pažljivo osmišljene kako bi odgovarale industriji i brendu klijenta. Možemo predložiti različite kombinacije boja, fontova i grafičkih elemenata kako bismo istakli ključne informacije i stvorili privlačan vizuelni utisak.

Tokom ovog procesa, uključujemo vas u razgovor i pružamo vam uzorke, primere ili vizuelne simulacije kako bi bolje razumeli kako će konačna vizit karta izgledati. 

Naš cilj je da vam pružimo vizit kartice koje ne samo da odražavaju vaš identitet, već vas i izdvajaju iz mase. Budite sigurni da ćete dobiti vizit kartice koje su estetski privlačne i funkcionalne. Bilo da imate jasnu viziju ili ste otvoreni za predloge, mi smo tu da pružimo podršku i pomognemo vam da ostvarite svoje ciljeve kroz dizajn vizit karti.

Firmu možete promovisati i uz keyholdere

 • Šabloni za vizit karte

Drago nam je što imamo mogućnost da pružimo klijentima dodatni izvor inspiracije za dizajn vizit karti, a to su šabloni za vizit karte. Naša štamparija nudi bogatu kolekciju istih, koje klijenti mogu pregledati i koristiti kao osnovu za svoj konačni dizajn. Oni obuhvataju različite stilove, rasporede i teme koji su pogodni za različite industrije i brendove. Klijenti mogu pronaći one koji su moderni, elegantni ili minimalistički.

Šabloni za vizit karte pružaju vizuelni prikaz različitih dizajnerskih elemenata kao što su raspored informacija, boje, fontovi i grafika. To može pomoći klijentima da steknu bolju predstavu o tome šta im se sviđa i šta najbolje odražava njihovu profesionalnost i brend identitet.

Važno je napomenuti da šablone za vizit karte treba koristiti kao polaznu tačku za kreiranje jedinstvenog dizajna koji odgovara specifičnim potrebama klijenta. Naš tim dizajnera je tu da pruži podršku i pomogne klijentima da prilagode šablone kako bi zadovoljili svoje specifične zahteve i ideje. U suštini, izrada vizit karti zahteva određeni proces kroz koji klijenti prolaze zajedno sa našim timom. U dogovoru sa vama utvrdićemo koje bi vam vizit karte u potpunosti odgovarale.

Tipovi vizit kartica koje izrađujemo

U našoj štampariji Zemun Plast štampamo različite vrste vizit karti kako bismo zadovoljili potrebe svih naših klijenata. Evo nekoliko tipova vizit karti koje možemo kreirati za vas:

 • Plastificirane vizit karte: Plastificirane vizit karte imaju sloj plastike koji ih štiti od vode, habanja i oštećenja. Ova vrsta je izdržljiva i ima dugotrajan sjaj. Plastificirane vizit karte mogu biti mat ili sjajne, a ovaj premaz može dodati profesionalnost i eleganciju dizajnu.
 • Luksuzne vizit karte: Luksuzne vizit karte izrađujemo koristeći visokokvalitetne materijale i posebne tehnike štampe. Ove kartice često imaju dodatne elemente poput reljefa, utiskivanja ili druge specijalne završne obrade. Luksuzne vizit karte odaju sofisticiran i ekskluzivan utisak, pogodne su za preduzeća koja žele ostaviti snažan utisak.
 • Koloritne: Koriste bogatu paletu boja kako bi privukle pažnju i stvorile vizuelnu privlačnost. Ova vrsta kartica može biti korisna za kreativne industrije ili brendove koji žele istaknuti svoju kreativnost i živopisnost. Kombinacija različitih boja može dodati dinamiku i vizuelnu snagu dizajnu vizit karti.
 • Crno-bele: Klasična opcija koja se često koristi za minimalistički i elegantan izgled. Ova jednostavna estetika može biti efektivna za preduzeća koja žele preneti ozbiljnost i profesionalnost. Mogu koristiti kontrast između crne i bele boje kako bi naglasile ključne informacije i stvorile jednostavan, ali snažan dizajn.

Naš tim iz štamparije je spreman da pomogne klijentima u izboru i kreiranju vizit karti koje odgovaraju njihovim potrebama i stilu. Bez obzira na vrstu vizit karti koju odaberu, mi smo tu da pružimo kvalitetnu izradu i pažljivo osmišljen dizajn kako bi se postigao željeni utisak.


cenovnik vizit karte zemunplast pres 1

 


Keyholderi

Keyholderi su odličan način da promovišete vašu firmu ili brend na jedinstven i koristan način. Keyholderi su praktični i uvek su u upotrebi, tako da su idealni za reklamiranje vašeg brenda. Štampa keyholdera je popularna i jednostavna metoda da se istaknete i ostavite utisak kod klijenata.


U našoj kolekciji štampanih keyholdera, imamo širok izbor različitih stilova i dizajna, tako da možete pronaći onaj koji odgovara vašem brendu i ciljnoj grupi. Naši keyholderi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, poput kože, metala i plastike, što ih čini izdržljivim i trajnim.

Možemo personalizovati vaše keyholdere sa vašim logotipom, imenom firme, sloganom, kontakt informacijama ili bilo kojom drugom informacijom koju želite da istaknete. Svi keyholderi su štampani u kvalitetnoj boji, tako da će vaš brend biti upečatljiv i prepoznatljiv.

Naručite štampane keyholdere danas i pokažite svojim klijentima koliko vam je stalo do njih i vašeg brenda. Naš tim će vam pomoći u kreiranju savršenog dizajna keyholdera za vašu firmu, tako da možete biti sigurni da će vaš brend biti predstavljen na najbolji mogući način.