Reklamni materijal

PVC kese

Zemunplast Press u ponudi ima reklamne PVC kese od 80mic.

Opširnije

Alati i oprema

Štamparija Zemunplast Press nudi Vam u ovog grupi reklamnog materijala merni pribor, izviđačku i auto opremu, baterijske lampe, višenamenske noževe, skalpele, grebalice za sneg.

Opširnije

Kačketi i kape

U ponudi su kačketi, kape, šeširi, rukavice, grejači, trake.

Opširnije

Kalendari

Štamparija Zemunplast Press nudi kalendare u mnogo različitih dimenzija.

Opširnije

Kancelarija

Štamparija Zemunplast Press nudi širok  izbor kancelarijskog pribora: biorazgradive notese sa ili bez olovke, nalepnice za obeležavanje u biorazgradivom bloku, futrole za dokumenta, otvarače za pisma, držače za beleške, ramove za slike, vizitare, poklon setove, digitrone, laserske pokazivače, kase za novac, kusoare.

Opširnije

Kišobrani

Štamparija Zemunplast Press vam može ponuditi kišobrane sa ručnim i automatskim otvaranjem, kao i sklopive kišobrane, naravno sa štampom.

Opširnije

Kućni setovi

U ovu grupu spadaju keramičke, porcelanske i staklene šolje, kuhinjski i vinski setovi, termosi, otvarači, činije, pepeljare, kuhinjski tajmeri, otvarači za flaše.

Opširnije

Notesi

Nezaobilazni promotivni proizvod su svakako notesi različitih dimenzija i oblika.

Opširnije

Pribor za pisanje

U sklopu pribora za pisanje štamparija Zemunplast Press u ponudi ima plastične, metalne i drvene olovke, markere, poklon setove, postolja, futrole i kutije za olovke.

Opširnije

Privesci i trakice

U ponudi su metalni, plastični i privesci od eko kože, eva-pene.

Opširnije

Relaksacija, lepota i zdravlje

Štamparija Zemunplast Press u okviru ove grupe reklamnih proizvoda nudi naočare, anti stras loptice, zaštitne fluo prsluke, termose, pištaljke sportske flašice, fleksibilne trake, kutijice za lekove, turpije za nokte, manikir setove, ogledalca.

Opširnije

Rokovnici

Kada želite da zaista ostavite utisak na poslovne partnere ili buduće klijente siguro je da ćete se odlučiti za rokovnik.

Opširnije

Satovi

U okviru reklamnog materijala nudimo vam stone, zidne, analogne i digitalne satove, dalje satove sa alarmom, kalendarom i termometrom, stone satove sa pokazivačem datuma i vremenskih zona, satove sa foto ramom i pločicom za gravuru.

Opširnije

Tabure

Tabure je napravljen od prvoklasnog materijala koji sacinjavaju sledeci elementi: Hilzna koja trpi pritisak do 7 tona, oblge su od iverice i lesonitnih ploča, a spoljašnji deo čini eko koža.

Opširnije

Tehnologija

U oblasti tehnologija štamparija Zemunplast Press u ponudi ima reklamne power bank-ove, zvučnike, slušalice, auto punjače, razdelnike i touch rukavice, selfie – sa štampom prema zahtevu.

Opširnije

Tekstil / majice

Štampa na tekstilu nezaobilazan je deo u ponudi promotivnog materijala.

Opširnije

Torbe i putovanja

U štampariji Zemunplast Press možete dobiti putne, sportske i konferencijske torbe, novčanik torbice, rančeve i reklamne torbe i kese takođe sa štampom prema Vašem zahtevu ili našim idejnim rešenjem.

Opširnije

Upaljači

Štamparija Zemunplast Press vam može ponuditi elektronske, metalne i kremen upaljče sa štampom natpisa i loga.

Opširnije

USB

U ponudi su sve vrste USB flash memorija različitog dizajna koje štampa sa Vašim logom ili natpisom.

Opširnije