Reklamni materijal

Kalendari

Kalendari

Kalendari su neizostavan deo svakodnevnog poslovanja i organizacije, pružajući efikasan i dugotrajan marketinški alat koji ostavlja pozitivan utisak na klijente i partnere.

Podloga za miša

Podloga za miša

Donesite svoj lični pečat na Vaš radni prostor uz našu štampanu podlogu za miša.

Zastavice

Zastavice

Novina u štampariji Zemunplast Press su zastavice sa držačima za mahanje.

PVC kese

PVC kese

Zemunplast Press u ponudi ima reklamne PVC kese od 80mic.

Kućni setovi

Kućni setovi

U ovu grupu spadaju keramičke, porcelanske i staklene šolje, kuhinjski i vinski setovi, termosi, otvarači, činije, pepeljare, kuhinjski tajmeri, otvarači za flaše.

Tehnologija

Tehnologija

U oblasti tehnologija štamparija Zemunplast Press u ponudi ima reklamne power bank-ove, zvučnike, slušalice, auto punjače, razdelnike i touch rukavice, selfie – sa štampom prema zahtevu.

Kancelarija

Kancelarija

Štamparija Zemunplast Press nudi širok  izbor kancelarijskog pribora: biorazgradive notese sa ili bez olovke, nalepnice za obeležavanje u biorazgradivom bloku, futrole za dokumenta, otvarače za pisma, držače za beleške, ramove za slike, vizitare, poklon setove, digitrone, laserske pokazivače, kase za novac, kusoare.

Reklamne olovke

Reklamne olovke

U sklopu reklamnih olovaka štamparija Zemunplast Press u ponudi ima plastične, metalne i drvene olovke, markere, poklon setove, postolja, futrole i kutije za olovke.

Privesci i alati

Privesci i alati

U ponudi su metalni, plastični i privesci od eko kože, eva-pene.

Reklamne torbe i kišobrani

Reklamne torbe i kišobrani

U štampariji Zemunplast Press možete dobiti putne, sportske i konferencijske torbe, novčanik torbice, rančeve, reklamne torbe i kese, kao i kišobrane sa štampom prema Vašem zahtevu ili našim idejnim rešenjem.

Reklamne majice i tekstil

Reklamne majice i tekstil

Reklamne majice i tekstil po vašoj želji.

Radna oprema

Radna oprema

Štamparija Zemunplast Press vam nudi veliki izbor radnih odela.

Rokovnici

Rokovnici

Izrada rokovnika po želji Kada želite da zaista ostavite utisak na poslovne partnere ili buduće klijente sigurno je da ćete se odlučiti za rokovnik.