Ofset i digitalna tabačna štampa

Svi su čuli za Kadilak. Jeste li čuli za Heidelberg? Heidelberg je Kadilak ofset štamparskih presa i prepoznat je širom sveta kao lider u ovoj industriji. Posvećenost ZEMUNPLAST PRESS štamparije kvalitetu i brzini prikazana je u našem delu za štampu. Naša Heidelberg mašina za tabačnu štampu na kartonu i papiru može se nositi sa lakoćom sa komplikovanim komadima i teškim pokrivanjem boje.

Šta je ofset štampa?
Ofset stampa je jedna od najčešćih tehnika štampanja, pri čemu se mastilo prenosi sa ploče na gumeno platno, a zatim nazad na površinu za štampanje. Kao i većina vrsta štampanja, ofset stampa je mešavina umetnosti i nauke. Iako je sam proces veoma tehnički, radnici u štampariji nose veliki teret u postizanju željenog ishoda štampe.Ofset stampa je ono što najčešće vidite u svakodnevnom životu. Često se koristi za razglednice, vizit karte, brošure, fascikle, čestitke, kao i kancelarijski materijal. Ofset se razlikuje od drugih tehnika štampe na mnogo načina, uključujući tehnologiju, proces, troškove, opcije materijala i vremena.

Koji je proces ofset štampe?
Vaš digitalni fajl se prebacuje na ploče, sa različitim pločama za svaku primarnu boju – crnu, cijan, magenta i žutu. Zbog toga je ova vrsta štampe poznata i kao štampa u četiri boje, iako je u završnom izlazu puno boja. Površine koje se štampaju su prijemčive za boju, ali odbijaju vodu, a one neštampajuće primaju vodu, ali posle vlaženja odbijaju boju. Ploče se stavljaju zatim u štampu. Provlače se kroz boju, presa povlači mastilo i stavlja ga na ploču. Slika se zatim pritisne sa ploče na gumeno platno kako bi se odštampala. Ove ploče se skeniraju i podaci se čuvaju na mikro kaseti koja postaje master – koristi se za određivanje količine boje koja se oslobađa tokom štampanja.Gramatura papira koju možemo ponuditi je od 60-400 gr.Sve se ovo dešava veoma brzo i mnogi otisci se mogu napraviti iz samo jednog seta ploča. To je veoma efikasan i isplativ proces.

Zašto ofset štampa?
Ofset štampa je savršena za štampane delove koji poseduju jedinstvene kvalitete. Ona pruža:

Visok kvalitet slike – ofset štampa stvara oštre, čiste slike visoke rezolucije
Štampate više, platite manje – ofset štampa je naročito ekonomična za štampanje velike količine
Izbor – ofset stampa se može koristiti na papiru, drvetu, platnu, metalu, koži i plastici
Ušteda vremena – naše ofset prese koriste sistem sa računara na ploču, dok starije koriste sistem sa računara na film. Ovo otklanja jedan korak u procesu, poboljšavajući kvalitet i vreme
Fleksibilnost – od površine štampanja i vrste papira do veličine i specijalnih završnih obloga, ZEMUNPLAST PRESS štamparija zadovoljava sve ukuse i dizajn

Mi zapošljavamo radnike čije je iskustvo van svake konkurencije. Sa višegodišnjim iskustvom u štampi, mi smo pojednostavili naše tehnike bez ugrožavanja kvaliteta. ZEMUNPLAST PRESS štamparija je specijalizovana za sve vrste štampe i trudi se da izađe u susret svim svojim klijentima. Mi ćemo isporučiti proizvod koji vas odvaja od konkurencije; verujte nam kad kažemo da vaš štampani proizvod može da govori dosta o kompaniji.

Ako vam treba kvalitetna stamparija, Beograd je vaša lokacija, onda pogledajte naše uzorke i reference – biće nam drago da vam pružimo sve informacije koje će vam pomoći da napravite odličnu odluku u izboru ofset štampe. Naša prednost je visok kvalitet štampe, kao i široka paleta završnih procesa.

Izrada i štampa kataloga i brošura

Izrada i štampa kataloga i brošura

Kataloge možemo razlikovati prema obimu strana i formatima: B6, B5, A5 i A4.

Reklamne kese

Reklamne kese

Izrada kesa po vašoj želji!

Fascikle

Fascikle

Fascikle su veoma važan detalj u svakoj firmi i poslovnoj komunikaciji.

Knjige

Knjige

Štampate vaš materijal u velikim količinama?

Flajeri – izrada i štampa

Flajeri – izrada i štampa

Reklamni flajeri su najekonomičnije sredstvo za masovnu promociju proizvoda gde je ponuda namenjena direktno pojedincu.

Koverte

Koverte

Lepota je u očima posmatrača, ali pomaže i snažan i nezaboravan prvi utisak sa prilagođenom kovertom.

Vobleri / Kartoline

Vobleri / Kartoline

Vobleri zapravo predstavljaju etikete koje se nalaze na elastičnom nosaču koji omogućava lako pričvršćivanje.

Blokovi

Blokovi

Štampa blokova odnosno blokovske robe takođe je u ponudi štamparije Zemunplast Press.

Sveske

Sveske

U štampariji Zemunplast Press sveske štampamo u digitalnoj i ofset tehnici.

Vizit karte

Vizit karte

Štampamo vizit karte prema vašim željama Naša štamparija Zemun Plast pruža vam usluge izrade vizit karti u skladu sa vašim zahtevima.

Neckringer

Neckringer

U pitanju je viseća reklama koja se stavalja na grlo boce a sadrži informacije o akcijama, popustima i drugim korisnim informacijama vezanim za proizvod.

Plakati i posteri

Plakati i posteri

Plakati i posteri su veoma popularan način oglašavanja a sastoje se od jednog lista, odštampanog sa jedne strane, najčešće tehnikom visokog kvaliteta.

Kutije / Kuitje za piće

Kutije / Kuitje za piće

U asortimanu štamparije Zemunplast Press je svakako i štampanje kutija za razne namene.

Memorandumi

Memorandumi

Poslovna komunikacija zahteva da svaka firma ima svoj prepoznatljiv i originalan korporativni identitet a sastavni deo toga je svakako memorandum koji sadrži osnovne podatke firme.

Nalepnice

Nalepnice

Štamparija Zemunplast Press ima u ponudi štampu svih vrsta nalepnica za Vaše proizvode na samolepljivom papiru i PVC foliji.

Etikete

Etikete

Etikete su namenjene da potrošaču predstave proizvod sa što više informacija i privuku pažnju.

Karte pića / jelovnici

Karte pića / jelovnici

Štamparija Zemunplast Press u svom proizvodnom programu ima štampu jelovnika i karti pića.

Cenovnici, jelovnici i karte pića

Cenovnici, jelovnici i karte pića

Pogledate li malo bolje oko sebe, neće vam dugo trebati da shvatite da su detalji ključ uspeha u današnjem društvu.

Štampa / izrada kalendara

Štampa / izrada kalendara

Izrada kalendara je danas veoma zastupljena, posebno među firmama, jer uz njih nikad nećete zaboraviti dan sastanka sa klijentom ili neki vama važan datum.

Podmetači za čaše i šolje

Podmetači za čaše i šolje

Štampa na podmetače za šolje i čaše u ugostiteljskim objektima, kafičima ili hotelima sa logoom ugostiteljskog objekta jednostavno i brzo u štampariji Zemunplast Press.

Podmetači / Futrole za escajg

Podmetači / Futrole za escajg

Štampariji Zemunplast Press možete se obratiti za izradu papirnih podmetača za jednokratnu upotrebu koji se koriste u restoranima i drugim ugostiteljskim objektima.

Grebalice

Grebalice

Ne možemo obećati da će vam Grebalica doneti prvu nagradu, ali možemo tvrditi da će vam pomoći da zagrebete ispod površine!

Vešalice

Vešalice

Vešalice su namenjene buticima koji vode računa o brendiranju.

Deklaracije

Deklaracije

Uskoro više reči o štampi deklaracija.

Table tent

Table tent

Kartonski samostojeći reklamni stalci, popularno nazivani table tent nezamenljivi su reklamni proizvod i nalaze široku primenu.

Keyholderi

Keyholderi

Keyholderi su odličan način da promovišete vašu firmu ili brend na jedinstven i koristan način.