Cenovnici, jelovnici i karte pića

Pogledate li malo bolje oko sebe, neće vam dugo trebati da shvatite da su detalji ključ uspeha u današnjem društvu. Ma šta radili, ma na kojoj poziciji bili, detalji koje koristite vi, ili pak detalji koje koriste drugi određuju u velikoj meri uspeh bilo koje preduzete akcije.

Štamparija Zemunplast Press u svom proizvodnom programu ima štampu jelovnika i karti pića. Štampamo ih u različitim formatima, obimu i oblicima. Štampa karte pića i jelovnika može biti sa mekim povezom, tvrdim povezom, klamovanjem i spiralom. U ponudi je dalje zlatotisak ili blindruk i naravno izrada klišea. Papir koji koristimo pri izradi je kunstdruk 150-350 gr.

Danas, kada nema mnogo prostora za grešku, moramo biti pažljivi na koji način ćemo se predstaviti svetu, ali i kako ćemo svet poimati.

Biti odgovoraan za svoj posao, znači ulagati u posao, uvek biti konkuretan, reprezentativan, drugačiji… ali ipak, iako je ovo instant doba, kvalitet se još uvek posebno ceni i neguje. Baš zbog svih navedenih razloga morate za svoj posao kvalitet postaviti kao imperativ: sve mora da potiče od njega, ali i ka njemu da ide. Ma o čemu da je reč, ne smete iz vida gubiti to da detalj govori mnogo, ali i da taj detalj mora biti vrhunskog kvaliteta.

Dakle, spajanje više faktora dovodi vas pred pitanja:

– Kako uspeti danas?

– Kako se nametnuti?

– Kako spojiti neophodnost i luksuz?

Možda vam se sada ova pitanja čine previše široko ili previše kompleksno, ali prateći ovaj tekst brzo ćete shvatiti da niste u pravu. Jednostavna rešenja su često vrlo zanemarena, ali u pitanju je nepravda. Zašto? Pa u jednostavnosti i jeste ključ, no ta jednostavnost mora biti propraćena kvalitetom.

Da vidimo šta vam se to tačno nudi…

Izrada cenovnika i jelovnika

Uzmimo da se bavite ma čime za šta su vam potrebni cenovnici. Reći ćete da je to usputna stanica, manje važan posao koji ćete završiti na kraju. Mnogo vam je važnije ono što nudite, važnije vam je da formirate cene nego to kako će cenovnik izgledati. Razume se da i proizvodi i cene iziskuju mnogo napora, ali to nikako ne znači da je proces vašeg prezentovanja završen.

Kada ste odabravi šta će se sve naći na cenovniku, a potom ste odlučili i koje će cene proizvoda biti, ostaje vam da posao završite tako što ćete drugima predočiti svoj rad.  Nije uvek najlakše ni da odaberete dezen, ni boje, ali ni fontove za ono što radite, ali ni sve završiti po povoljnoj, da ne kažemo razumnoj ceni.

Ono što vam mi predstavljamo jeste jedinstven spoj vrhunskog kvaliteta, povoljne cene i brzih rešenja. Često suprotstavljene stvari, poput efikasnosti izrade i kvaliteta, ili pak kvaliteta i niske cene, kod nas su pomirene, pa je tako OFSET ŠTAMPA CENOVNIKA kod nas jedinstveno i najbolje rešenje za vaš posao. Prvo što je važno da znate jeste na koji se način ova vrsta štampe radi.

Izrada cenovnika uglavnom se radi na mat ili sjajnom kunstdruk papiru od 150-300 gr.  Odabrati ofset štampu znači birati pouzdanost, kvalitet i brzu izradu većeg broja primeraka. Nemojte sumnjati da će sve ono što ste osmislili na putu realizacije izgubiti na kvalitetu. Baš naprotiv. Tu smo da vaše ideje na najbolji način sprovedemo u delo i učinimo živim ono što ste planirali.

Ofset štampa, široko zastupljena, vrlo praktična i korisna, učiniće da vaši cenovnici, ma kakvog dizajna bili, ma koja se grafička rešenja na njima našla, postanu odličan reprezent onoga što radite. O važnosti detalja je u ovom tekstu već bilo reči, a vaši cenovnici neće više biti samo praktični detalji već proizvod koji će moći da skrene pažnju na sebe.

Svoju izuzetnost, ali i profesionalizam i posvećenost poslu pokažite i na ovaj način i ne sumnjajte da ćete ostaviti utisak koji će se prenositi, te tako postati i reklama za vas i ono čime se bavite. Kao što je vama važno da u poslu kojim se bavite pokažete visok nivo ozbiljnosti i posvećenosti, tako vam i mi nudimo više nego što ste očekivali. Naime, tu smo da izradimo cenovnike za vas, ali i da kompletiramo svoju ponudu proširujući spektar stvari koje smo spremni da uradimo za vas.

U sklopu dorade cenovnika mi vam nudimo i laminaciju, spiralu, plastifikaciju, bigovanje.  Kako bi proizvod bio kompletan, a vi potpuno zadovoljni, odaberite da budete korisnici naših usluga i na taj način prepustite sve profesionalcima. Ne morate imati brige, glavobolje, dodatnog promišljanja… naprosto, došli ste na pravo mesto i u prave ruke. Tu smo kako bi ,,vrhunsko“ bilo vaše osnovno načelo.

Ne morate mnogo da tragate, ne morate da idete na više mesta, ne morate da gubite svoje vreme i svoj novac. Mi smo tu kako bismo brzo, povoljno i maksimalno profesionalno učinili da vaše ideje budu sprovedene u delo.

OFSET ŠTAMPA CENOVNIKA nije opcija.

OFSET ŠTAMPA CENOVNIKA nije vaše rasipanje vremena i novca.

OFSET ŠTAMPA CENOVNIKA je neophodnost.

OFSET ŠTAMPA CENOVNIKA je luksuz, koji sebi i možete i morate da priuštite.

Budite brzi, budite kritički nastrojeni i budite zahtevni. Svi vaši ciljevi lako će biti ostvareni kada dođete kod nas i budete videli kako kvalitet i odlična izrada umeju da budu garant dobrog poslovanja.

Neka vaši detalji govore za vas, neka ono što vas reprezentuje svetu bude izuzetno.

OFSET ŠTAMPA CENOVNIKA neka bude vaš izbor.