Štampa / izrada kalendara

Izrada kalendara je danas veoma zastupljena, posebno među firmama, jer uz njih nikad nećete zaboraviti dan sastanka sa klijentom ili neki vama važan datum. Bez obzira što smo u eri digitalnih medija i komunikacij, tradicionalni načini komunikacije i uređenja našeg privatnog ili radnog okruženja ne zastarevaju, te je stoga stampa (izrada) kalendara i danas veoma zastupljena. Nije li vam lakše da se organizujete kada vam je kalendar na dohvat ruke?

Nije li praktičnije da uvek lako možete da se podsetite važnog datuma kada imate sastanak, poslovno putovanje, neku značajnu godišnjicu… Prepustite nama da rešimo vaše probleme sa memorisanjem datuma tako što ćemo izraditi kalendare, baš po vašoj želji i na taj način učiniti da vaš radni ili životni prostor budu ne samo obogaćeni nečim što je estetski privlačno već i korisno. Izrada i štampa kalendara baš onakvim kakvim ste zamislili.

Možda vas zanimaju i naše reklamne kese.

Kako izgleda naša izrada (štampa) kalendara?

Naša štampa kalendara je moguća u zidnoj i stonoj varijanti. Bilo da želite kalendar koji će stajati na vašem stolu ili pak nešto veći kalendar kako bi i drugi u svakom momentu mogli da provere datume i svoje obaveze mi smo tu da vam izažemo u susret. Neka vaš prostor, ma kakav on bio, bude obogaćen i nečim ovako praktičnim. Zavisno od toga šta želite, ponudićemo vam najbolje rešenje, pa nemojte imati bojazan da li će se kalendar, stoni ili zidni, uklopiti u vaše okruženje. Pregršt detalja ili minimalističko rešenje… na vama je da odlučite, a na nama da vaše ideje sprovedemo u delo. Zato bez brige dok profesionalci poput nas obavljaju svoj posao na najbolji mogući način samo za vas.

Da bi štampa kalendara bila što je moguće kvalitetnija, a sami kalendari ne samo estetski izuzetni, ističemo da je materijal od kog pravimo kalendare zapravo papir… no, kod nas nikad ništa nije jednostavno, osim saradnje sa zadoovoljnim klijentima, pa tako u pitanju nije običan papir. Kako bismo vam obezbedili i visok kvalitet papir od kog su kalendari izrađeni jeste  kunstdruk papir, čijagramatura iznosi  od 150 do 300 grama. Dakle, uz izuzetnost izrade tu je i kvalitet, kao naš zaštitni znak, a neophodnost za naše klijente. Podsećajući se na datume i vreme, uvek ćete imati u vidu koliko je važno da sve teče i odvija se po planu, a naši kalendari pokazaće vam kako kvalitet jeste tu kako bi vremenu odolevao.

Kada ste se odlučili za stonu ili zidnu varijantu kalendara, te uspeli da se uverite i u to da će kalendar biti vrhunskog kvaliteta, ostaje još niz nerešenih pitanja. Ipak, nema tog pitanja na koje mi nemamo odgovor niti tog vašeg zahteva koji nismo spremni da ispunimo. Kako kalendar ne mora biti nužno samo za vas, već može da posluži i za poklon, učinite ga potpuno autentičnim, originalnim, potpuno autentičnim i prepoznatljivim. Ako vas brine grafička priprema za izrdadu kalendara, verujte nam za tim nema potrebe. Naime, mi vam nudimo i  izradu grafičkog rešenja, kao i pripremu za štampu.

Ispunjavamo vaše želje u vezi štampanja kalendara

Kako vam zvuči da mi preuzmemo brigu o dizajnu, izradi i osmišljavanju loga vaše firme? Više nego dobro? Sačekajte da realizujemo sve ovo pa ćete se i sami uveriti da kod nas nema propusta. Ofset štampa, kao jedan od najboljih izbora za izrada kalendara jeste rešenje uz koje ćete moći po najpovoljnijim uslovima da štampate i veći broj primeraka, a kada se tome doda kompletno rešenje vašeg kalendara, verujemo da kod vas više nema dileme i da ste definitivno odlučili da se u vašem okruženju što pre nađe neki od kalendara koji ćete sami osmiliti.

Samo za vas napravićemo potpuno autentičan kalendar, po dimenzijama koje vi zadate, uz grafičko rešenje koje je vaša ideja, a sve to na najpovoljniji i najkvalitetniji način. Moguće da vam sve ovo zvuči gotovo neverovatno, ali iskustvo u poslu, odlučnost da se ide ka najboljim rešenjima stavila su pred nas ozbiljne zadatke, koje smo uspešno rešili, pa smo sada u mogućnosti dai vama ponudimo ništa manje od najboljeg. Kako bi vaš kalendar bio celovit, bez ijednog propusta, a kako vi ne biste morali za doradu da tražite pomoć nekog drugog mi vam nudimo još nešto… finalizaciju vašeg proizvoda.

Naime, u sklopu dorade među našim uslugama se nalaze i:
– spiralni povezi
– perforacije
– bigovanje
– plastifikacija

Da smo perfekcionisti mogli ste do sada na više mesta da se uverite. Da ćete dobiti vrhunski kalendar, potpuno drugačiji i potpuno ličan i to vam je jasno, ali ako smo se već upustili u detaljnu izradu, ostaju još dve stvari na koje biste mogli da obratite pažnju kada je u pitanju štampa kalendara. Šator za stone kalendare radimo od bindakota koji teži 320 grama. Ukoliko se odlučite za ovaj kalendar budite sigurni da nema greške i da ćete sve naći kod nas.

Po vašim željama štampamo i Kataloge.

Za zidne kalendare možete poručiti plastične lajsne i na taj način biti sigurni da će se ovaj kalendar sasvim dobro snaći ma na kojoj podlozi bio, jer će lajsne biti tu da ga bolje privuku podlozi. Ne oklevajte. Ne gubite svoje vreme, već ga pažljivo pratite i osmišljavajte, uz kalendar koji će biti samo vaša ideja, sprovedena na najbolji način uz ofset štampu.