Reklamne kese

Izrada kesa po vašoj želji!

Ako su vam potrebne papirne kese sa stampom po Vašoj želji, budite slobodni da nas kontaktirate. Pomoći ćemo vam da dizajnirate svoju reklamnu kesu, a zatim ćemo je odštampati u skladu sa vašim zahtevima. U okviru naše ponude (koja sledi u nastavku) nalaze se razne reklamne kese, pa možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašem brendu:

Više o reklamnim kesama

Reklamne kese su popularan marketinški alat koji se koristi u različitim industrijama širom sveta. Papirne kese sa stampom su korisne ne samo za promovisanje vašeg brenda, već i za unapređenje vašeg poslovanja na više načina. Svako može da nađe korist u brendiranim kesama. Posetioci sajma, izložbi ili seminara mogu smatrati da su reklamne kese za prikupljanje literature ili uzoraka. Obrazovne ustanove vrlo često posežu za izradom papirnih kesa, kako bi ih nastavnici i učenici koristili da ponesu svoje knjige u školu ili na univerzitet. A gde bismo bili bez naših višekratnih reklamnih kesa za nedeljni šoping?

Studije su otkrile da ljudi vole korisne proizvode kao što su reklamne kese i da će verovatno razmisliti o organizacijama ili firmama koje im daju. Istraživanje koje je sprovedeno za Udruženje promotivnih proizvoda ističe da je 75,4% onih koji su dobili promotivni proizvod smatralo da je to korisno.

Izrada papirnih kesa radi se u različitim dimenzijama i formatima uglavnom na 170 gr kunstdruk papiru. Preko njih stavljamo mat plastifikaciju, a od dorade nudimo provlačenje učkura kao i ojačavanje dna. U nastavku ćemo istaći najbitnije prednosti reklamnih kesa sa logom firme, kako se kreću cene i kako možete da napravite svoju reklamnu kesu po vašoj želji u našoj štampariji.

Pružamo i usluge štampanja flajera.

Evo koje su prednosti papirnih kesa:

  1. Jedna od najvećih prednosti reklamnih kesa je ta što su one prenosivi promotivni materijali koji mogu da stignu do širokog spektra potencijalnih kupaca. Reklamne papirne kese sa stampom omogućavaju da vaš brend bude vidljiv na javnim mestima, poput parkova, tržnih centara i na ulicama. Brendirane kese su takođe odličan marketinški alat za promovisanje vaših proizvoda i usluga, te stvaraju prepoznatljivost brenda i lojalnost kupaca.
  2. Druga velika prednost reklamnih kesa je što su one izuzetno prilagodljive. Mogu da se prilagode u zavisnosti od vaših marketinških ciljeva, brenda i ciljne publike. Mogu da se naprave u različitim bojama, veličinama i materijalima, sa vašim logom, slikom ili porukom koju želite da prenesete kupcima.

Kako se kreću cene reklamnih kesa

Cene reklamnih kesa sa logom firme variraju u zavisnosti od veličine, materijala i količine koju želite da naručite. Na primer, ako želite da naručite manju količinu brendiranih kesa, cene po komadu će biti nešto veće u poređenju sa narudžbama veće količine. Materijal takođe može da utiče na cenu, na primer, papirne kese sa stampom su obično jeftinije u odnosu na platnene kese, ali su one manje izdržljive.

U svrhu promovisanja vašeg preduzeća možda će vas zanimati i izrada vizit karti.

Zašto bi trebalo da se opredelite za nas?

Naša vizija je postati vaš pouzdan partner u izradi papirnih kesa koje će odražavati jedinstvenost vaše kompanije i privući nove kupce. Evo nekoliko razloga zašto bi trebalo da odaberete naše usluge:

  • Kvalitet bez kompromisa: Naš tim koristi samo najkvalitetnije materijale kako bi kreirali papirne kese koje će trajati dugo vremena. Naš cilj je da vaši proizvodi stignu do kupaca u savršenom stanju, održavajući integritet vaše marke.
  • Prilagođene opcije: Verujemo da svaki brend ima svoju priču koju ima da ispriča. Zbog toga vam nudimo potpunu personalizaciju vaših brendiranih kesa. Od veličine, oblika, boja pa sve do dodavanja vašeg logotipa i poruke, sve će biti pažljivo osmišljeno kako bi se postigao željeni efekat.
  • Ekološka svest: Svesni smo važnosti očuvanja naše planete, stoga se trudimo koristiti reciklirane i biorazgradive materijale pri izradi papirnih kesa. One su ekološki prihvatljive, što će dodatno poboljšati vašu reputaciju kao odgovorne kompanije.
  • Konkurentne cene: Razumemo izazove s kojima se suočavaju preduzeća svih veličina. Zato težimo da pružimo vrhunske proizvode po pristupačnim cenama, bez skrivenih troškova.
  • Brza isporuka: Znamo da su rokovi važni, stoga ćemo se potruditi da vaše reklamne kese sa stampom budu gotove i isporučene u najkraćem mogućem roku. Naša efikasna logistika omogućava da vaši proizvodi stignu na vreme.
  • Korisnička podrška: Naš tim vam stoji na raspolaganju za sva pitanja i pruža vam podršku tokom celog procesa izrade papirnih kesa. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet.

Nadam se da smo vas uspeli uveriti u našu predanost i stručnost kada je u pitanju izrada papirnih kesa. Ako želite da istaknete svoj brend, povećate prepoznatljivost i privučete nove kupce, budite slobodni da kontaktirate našu štampariju Zemun Plast. Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja.