Reklamne kese

Izrada reklamnih kesa po vašoj želji

Ako želite da napravite reklamnu kesu po ličnoj želji, možete kontaktirati našu štampariju Zemun plast, koja je bogata dugogodišnjim iskustvom i znanjem iz ove oblasti. Pomoći ćemo vam da dizajnirate svoju reklamnu kesu, a zatim ćemo je odštampati u skladu sa vašim zahtevima. U okviru naše ponude (koja sledi u nastavku) nalaze se različite vrste kesa i materijala, pa možete odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama:

Više o reklamnim kesama

Reklamne kese su popularan marketinški alat koji se koristi u različitim industrijama širom sveta. One su korisne ne samo za promovisanje vašeg brenda, već i za unapređenje vašeg poslovanja na više načina. Svako može da nađe korist u njima. Posetioci sajma, izložbi ili seminara mogu smatrati korisnim reklamne kese za prikupljanje literature ili uzoraka. Obrazovne ustanove vrlo često posežu za izradom reklamnih tekstova, kako bi ih nastavnici i učenici koristili da ponesu svoje knjige u školu ili na univerzitet. A gde bismo bili bez naših višekratnih reklamnih kesa za nedeljni šoping?

Pružamo i usluge štampanja flajera.

Studije su otkrile da ljudi vole korisne proizvode kao što su reklamne kese i da će verovatno razmisliti o organizacijama ili firmama koje im daju. Istraživanje koje je sprovedeno za Udruženje promotivnih proizvoda (International Promotional Products Association International) pokazalo je da je 75,4% onih koji su dobili promotivni proizvod smatralo da je to korisno. Štampa papirnih kesa radi se u različitim dimenzijama i formatima uglavnom na 170 gr kunstdruk papiru. Papirne kese štampamo sa mat plastifikacijom a od dorade nudimo provlačenje učkura kao i ojačavanje dna. U nastavku ćemo istaći najbitnije prednosti reklamnih kesa, kako se kreću cene i kako možete da napravite svoju reklamnu kesu po vašoj želji u našoj štampariji.

Njihove prednosti

  1. Jedna od najvećih prednosti reklamnih kesa je što su one prenosivi promotivni materijali koji mogu da stignu do širokog spektra potencijalnih kupaca. Reklamne kese omogućavaju da vaš brend bude vidljiv na javnim mestima, poput parkova, tržnih centara i na ulicama. One takođe pružaju odličan marketinški alat za promovisanje vaših proizvoda i usluga, te stvaraju prepoznatljivost brenda i lojalnost kupaca.
  2. Druga velika prednost reklamnih kesa je što su one izuzetno prilagodljive. One mogu da se prilagode u zavisnosti od vaših marketinških ciljeva, brenda i ciljne publike. Reklamne kese mogu da se naprave u različitim bojama, veličinama i materijalima, sa vašim logom, slikom ili porukom koju želite da prenesete kupcima.

Kako se kreću cene reklamnih kesa

Cene reklamnih kesa variraju u zavisnosti od veličine, materijala i količine koju želite da naručite. Na primer, ako želite da naručite manju količinu reklamnih kesa, cene po komadu će biti nešto veće u poređenju sa narudžbama veće količine. Materijal takođe može da utiče na cenu, na primer, papirne kese su obično jeftinije u odnosu na platnene kese, ali su one manje izdržljive.

Možda vas zanima i izrada vizit karti.