Vizit karte

Štampamo vizit karte prema vašim željama

Naša štamparija Zemun Plast pruža vam usluge izrade vizit karti u skladu sa vašim zahtevima. Bez obzira da li Vam je potrebna jednostavna kartica sa osnovnim informacijama ili sa posebnim efektima i specijalnim dizajnom, mi Vam možemo pružiti kvalitetne usluge štampanja vizit karti. Kao štamparija sa višegodišnjim iskustvom u ovom poslu, mi se trudimo da pružimo najbolji kvalitet štampe po povoljnim cenama.

Cenovnik vizit karti

cenovnik vizit karti 2023

Naša široka ponuda materijala i tehnologija štampanja omogućava Vam da pronađete opciju koja najbolje odgovara Vašim potrebama. Rado ćemo vas saslušati i razumeti vaše zahteve, a naš tim će osmisliti i dizajnirati vizit kartice koje će Vam pomoći u boljem poslovanju. U nastavku možete pogledati primere vizit kartica koje smo kreirali za naše klijente.

One su važan segment svake firme

Vizit karte ili kartice su prvi susret sa vizualnim identitetom Vaše firme. Dobro osmišljena vizit karta je osnov svake poslovne komunikacije. Njih možete štampati jednostrano, obostrano, kolor, sa mat ili sjanom plastifikacijom, na posebnim ili reljefnim papirima. Pojavom kvalitetne digitalne štampe, pristupačna izrada i štampa vizit karti je moguća i u manjim tiražima. Standardna dimenzija vizit karte je 92×52 mm, ali ih kod nas mozete dobiti i u drugim dimenzijama. Nas tim dizajnera će Vam pruziti kompletnu podrsku kako u odabiru adekvatnog papira tako i odgovarajuceg dizajna prilikom izrade vizit kartica. Štampanje vizit karti kod nas mozete dobiti istog dana kada ih porucite.

Pružamo vam i uslugu štampanje kataloga.

O prednostima vizit kartica

Vizit karte su jedan od najvažnijih marketinških alata za bilo koji posao. One predstavljaju prvu impresiju koju vaš potencijalni klijent doživi o vašem brendu i biznisu, stoga ćemo vam u nastavku istaći još neke od najvažnijih benefita vizit karti, kako bismo vam približili njihov značaj:

  • Stvaranje profesionalne i elegantne prezentacije vašeg biznisa;
  • Olakšavanje procesa povezivanja sa potencijalnim klijentima, partnerima i saradnicima;
  • Stvaranje prilike da se predstavi vaš brend, proizvodi i usluge na efektivan način;
  • Stvaranje dugoročne veze sa klijentima i stvaranje prepoznatljivosti brenda.

Od čega zavisi cena vizit karti

Cene vizit karti se mogu kretati u zavisnosti od različitih faktora. Neki od tih njih uključuju:

  • Materijal i kvalitet kartice: Vizit karte se mogu izrađivati od različitih materijala i u različitim kvalitetima. Na primer, karte izrađene od luksuznih materijala kao što su koža, metal ili drvo će verovatno biti skuplje od standardnih kartica od papira
  • Količina: Cene se mogu razlikovati u zavisnosti od količine kartica koje naručujete. Na primer, veće količine vizit karti obično koštaju manje po komadu nego manje količine.
  • Dizajn i specijalni efekti: Ako želite vizit karte sa posebnim efektima kao što su folija za sjaj ili zlatni ili srebrni odsjaj, to će obično koštati više.
  • Brzina isporuke: Ako vam je potrebna hitna isporuka, to može značajno povećati cenu.
  • Konkurencija na tržištu: Cene vizit karti se mogu razlikovati u zavisnosti od konkurencije na tržištu. U nekim regijama i industrijskim granama, cene mogu biti više zbog visoke tražnje i konkurencije.

Uzimajući ove faktore u obzir, cene vizit karti se kreću od nekoliko hljada za osnovne kartice od papira do nekoliko desetina hiljada ili više za luksuzne kartice sa specijalnim efektima. Naš cenovnik vizit karti možete pogledati iznad.

Možda vas zanimaju i brošure.