Reklamne majice i tekstil

Reklamne majice i tekstil po vašoj želji. Zatvorite oči, zamislite, a mi ćemo vaše ideje realizovati! Zvuči tako jednostavno, ali to je tako zahvaljujući razvoju tehnologije, koja nam je pomogla da se danas reklamne majice i tekstil štampaju prilično lako. Nekada su bili ograničeni tiraži i štampanje je bilo omogućeno samo velikim firmama, dok je danas dostupno svakom pojedincu!

Prednosti štampe na majicama

Štampa na majicama ili drugom tekstilu sjajan je personalizovan poklon za drage osobe. Bilo da želite da iznenadite prijatelje ili zaposlene, videćete da će im štampa na majicama izmamiti osmeh i učiniti da se osećaju posebno, naročito ako na njima istaknete nešto što je posebno vezano za svakog od njih. Uz pomoć tehnologije, danas vam se pruža prilika da budete unikatni i jedinstveni. Sve što treba da uradite jeste da pustite mašti na volju, a mi ćemo preuzeti sve dalje što je potrebno da dobijete najlepše moguće reklamne majice za sebe i svoje drage ljude.

Vi birate vrstu reklamne majice. U našoj ponudi su one kratkih/dugih rukava, sa ili bez kragne, sa V izrezom. A ako vas zanima digitalna stampa na tekstilu, za vas imamo dukserice sa ili bez kapuljače, sa rajsfešlusom, košulje, kravate, kecelje, jakne i prsluke, peškire. Sve sa Vašim logom ili natpisom.

Naš tim iz štamparije Zemunplast stoji vam na raspolaganju za sve vaše želje, kad je u pitanju digitalna stampa na tekstilu, koja uključuje različite odevne predmete (majice, kape, kačkete, prsluke i druge predmete).

Pored poklona, štampa na majicama je odličan izbor ako planirate da se promovišete. Danas su reklamne majice sa natpisima obavezan deo promo materijala, jer na njima takođe možete utisnuti logo svoje firme i tako napraviti odličan potez kada je brendiranje u pitanju. Možete šetati u njima, a svi prolaznici će zapaziti logo vašeg preduzeća. Takođe na reklamnim majicama možete istaknuti svoje kontakt podatke, kako bi vas svako zainteresovan iz prolaza mogao kontaktirati.

Štampanje reklamnih majica – cena

Štampa na majicama je sigurno isplativija opcija od kupovine novih, brendiranih ili čak običnih majica. Suština je da, kada naručite reklamne majice za veći broj ljudi, dobijate popust na količinu, te na kraju, stampanje majica ispadne zaista povoljno.

Na vama je samo da odaberete dizajn, vrstu tekstila i ispis koji će biti na njima, a štamparija Zemunplast će sve vaše želje realizovati! Ukoliko se dvoumite, možemo vam reći da se firme najčešće odlučuju za reklamne majice, kratkih rukava, bez kragne i V izraza. Uglavnom su to jednobojni modeli sa određenim natpisom napred i logoom na poleđini, kao i kontakt podacima.

Budite slobodni da nas pozovete na: 011/261-92-32 ili 011/405-53-76, ako želite čuti više informacija o tome šta pružamo i da bismo vam odgovorili na sva vaša pitanja.

Na sledećem linku možete pogledati cenovnik naših usluga.