Radna oprema

Štamparija Zemunplast Press vam nudi veliki izbor radnih odela. Bez obzira za koju poslovnu nišu ste zainteresovani, kod nas ćete pronaći kvalitetna radna odela prilagođena za rad u zatvorenim ili otvorenim objektima.

Pored onog radnog odela standardnog izgleda, kod nas ćete naći i veoma kežual radno odelo, koje nalikuje trenerci i veoma je udobno za nošenje. Kod nas vam je dostupno radno odelo kombinezon, ali i pojedinačni donji delovi – radne pantalone sa dzepovima ili bez, za žene ili muškarce, za molere ili električare…

Radna oprema sa štampom

Naš fokus jeste na prodaji radne opreme, u najboljem slučaju, na onom radnom odelu koje ima štampu. Radna odela sa stampom su vrlo efikasna i praktična i njima rešavate dve mušice jednim udarcem, što bi se reklo. Naime, pored toga što sebi ili svojim zaposlenima pružate adekvatnu opremu za rad, vi takođe na taj način promovišete svoje preduzeće. Radnici vrlo često u svojoj radnoj opremi imaju običaj da odu do prodavnice tokom pauze ili čak nakon radnog vremena napuste radni prostor u istoj. Tada, kada stupe u javnost, mnogi prolaznici vide logo koji je iscrtan na njima, broj telefona i možda baš vas odluče da kontaktiraju za usluge koje nudite, a njima su trenutno potrebne.

Radna oprema – cena

Ako vas konkretno zanimaju radna odela cena usluga štampe zavisiće od broja radnih odela koje želite da uradimo za vas. Ukoliko vas zanimaju pojedinosti, možete pogledati našu stranu sa cenovnikom ili budite slobodni da nas kontaktirate za više informacija.

Štamparija Zemunplast vas očekuje – Radna oprema, Zemun.