Roll up baneri

Izrađujemo roll up banere po vašim željama

Ova vrsta panoa najčešće se koristi na predavanjima, sajmovima, kongresima, prezentacijama i sličnim događajima na kojima se po pravilu nalazi veliki broj ljudiRoll up baneri vam omogućavaju da posetiocima ovih događa predstavite vašu kompaniju, najvažniji proizvod, aktuene akcije ili novu ponudu. Pravilno dizajniran i kvalitetno štampan roll up baner ne može ostati neprimećen, a samim tim će i vaša poruka biti na pravi način preneta.

Roll up baneri prema vašim željama

Roll up banere štampamo prema vašem zahtevu i u skladu sa vašim željama, a možete se obratiti i našim dizajnerima za adekvatno grafičko rešenje. Ako ste sami uradili nacrt roll up banera kakvog želite imati, slobodno nam ga pokažite, a mi ćemo ga uraditi onako kako ste ga zamislili i nacrtali. S druge strane, ako nemate ideja kako bi mogao da izgleda vaš roll up baner, u okviru našeg tima štamparije Zemun Plast na raspolaganju su vam dizajneri koji će vam predložiti koji panoi bi bili adekvatni za vas, zavisno od toga za šta ste planirali roll up baner, da li možda želite nešto prezentovati firmi ili recimo predstaviti svoje proizvode na nekom sajmu. 

Pored mehanizma za samoizvlačenje i uvlačenje sastavni deo roll up banera iz naše ponude čini i futrola koja omogućava lako prenošenje do mesta prezentacije. Ona mnogo olakšava posao. Sve što je potrebno uraditi jeste urolati roll up baner i staviti ga u futrolu. Na taj način izbegavate mogućnost da vam se roll up baner odvije u autu i tako možda umrlja nečim, što svakako ne sme da se desi. Kada imate futrolu, sigurni ste da će vaš roll up baner sigurno stići gde treba i izgledati tako kao da je upravo izašao iz štamparije.

Moguća je takođe i zamena odštampanog platna na baneru. Dakle, jedan te isti roll up baner možete koristiti više puta, ali sa različitom štampom. Ovo je odlična prilika za sve preduzetnike i firme koji održavaju česte prezentacije i promocije zbog raznih poslovnih događaja, pošto je ovo rešenje vrlo praktično i povoljno, nego da svakog puta iznova naručujete potpuno nov roll up baner. Još praktičniji jeste baner platno.

Prednosti od izrade roll up banera

Roll up baneri su reklamni materijali koji se lako prenose i postavljaju, te stvaraju odličnu vidljivost brenda i informacija koje želite da prenesete kupcima. U ovom tekstu, istaći ćemo neke od najvećih prednosti roll up banera:

1. Prezentacija brenda

Jedna od najvećih prednosti roll up banera je što se mogu koristiti za prezentaciju brenda. Roll up baneri vam omogućavaju da unapredite svoj brend na javnim mestima, kao što su sajmovi, konferencije, prodajna mesta, poslovni prostori, i druga mesta. Roll up baneri su sjajan način za stvaranje prepoznatljivosti brenda i promociju vaših proizvoda i usluga.

2. Lako prenosivi

Još jedna prednost roll up banera je što su lako prenosivi i jednostavni za postavljanje. Roll up baneri se lako skladište u torbu ili kutiju, što ih čini idealnim za prevoz sa jednog mesta na drugo. Oni se takođe lako montiraju i demontiraju, što vam omogućava da ih brzo i jednostavno postavite na bilo kojoj lokaciji.

3. Prilagodljivi

Roll up baneri su izuzetno prilagodljivi u zavisnosti od vaših marketinških ciljeva, brenda i ciljne publike. Baneri se mogu napraviti u različitim veličinama, bojama, oblicima i materijalima. Takođe možete odabrati da li želite jednostrani ili dvostrani baner.

4. Efikasni

Roll up baneri su efikasni marketinški alati koji su pristupačni za svaki budžet. Oni mogu da se koriste na različitim događajima i mestima kako bi se ciljnoj publici preneo određeni marketinški sadržaj. Roll up baneri su efikasni u privlačenju pažnje kupaca i stvaranju prepoznatljivosti brenda.

Možemo zaključiti da su roll up baneri izuzetno koristan marketinški alat koji vam omogućava da unapredite svoj brend i promovišete svoje proizvode i usluge na javnim mestima. Oni su lako prenosivi, prilagodljivi i efikasni, te su idealni za sve vrste poslovanja.

Možda vas zanima i štampanje stikera.