Roll up baneri

U ponudi štamparije Zemunplast Press nalaze se i roll up baneri iliti prenosivi reklamni panoi. Ova vrsta panoa najčešće se koristi na predavanjima, sajmovima, kongresima, prezentacijama i sličnim događajima na kojima se po pravilu nalazi veliki broj ljudi. Roll up baneri vam omogućavaju da posetiocima ovih događa predstavite vašu kompaniju, najvažniji proizvod, aktuene akcije ili novu ponudu. Pravilno dizajniran i kvalitetno štampan roll up baner ne može ostati neprimećen, a samim tim će i vaša poruka biti na pravi način preneta.

Roll up baneri prema vašim željama

Roll up banere štampamo prema vašem zahtevu i u skladu sa vašim željama, a možete se obratiti i našim dizajnerima za adekvatno grafičko rešenje. Ako ste sami uradili nacrt roll up banera kakvog želite imati, slobodno nam ga pokažite, a mi ćemo ga uraditi onako kako ste ga zamislili i nacrtali. S druge strane, ako nemate ideja kako bi mogao da izgleda vaš roll up baner, u okviru našeg tima štamparije Zemun Plast na raspolaganju su vam dizajneri koji će vam predložiti koji panoi bi bili adekvatni za vas, zavisno od toga za šta ste planirali roll up baner, da li možda želite nešto prezentovati firmi ili recimo predstaviti svoje proizvode na nekom sajmu. 

Pored mehanizma za samoizvlačenje i uvlačenje sastavni deo roll up banera iz naše ponude čini i futrola koja omogućava lako prenošenje do mesta prezentacije. Ona mnogo olakšava posao. Sve što je potrebno uraditi jeste urolati roll up baner i staviti ga u futrolu. Na taj način izbegavate mogućnost da vam se roll up baner odvije u autu i tako možda umrlja nečim, što svakako ne sme da se desi. Kada imate futrolu, sigurni ste da će vaš roll up baner sigurno stići gde treba i izgledati tako kao da je upravo izašao iz štamparije.

Moguća je takođe i zamena odštampanog platna na baneru. Dakle, jedan te isti roll up baner možete koristiti više puta, ali sa različitom štampom. Ovo je odlična prilika za sve preduzetnike i firme koji održavaju česte prezentacije i promocije zbog raznih poslovnih događaja, pošto je ovo rešenje vrlo praktično i povoljno, nego da svakog puta iznova naručujete potpuno nov roll up baner. Još praktičniji jeste baner platno.

×