Baner platno / Reklamne cerade


Naša Štamparija Zemunplast Press u ponudi ima letnje, zimske i cerade za kamione. Štampa na ceradi je moguća u digitalnoj tehnici ili sa katovanom baner folijom sa završnom doradom u zavisnosti od primene: materijal se ojačava, vari ili se postavljaju ringlice za bolje pozicioniranje reklame.

Baneri ili reklamne cerade su jedan od najpopularnijih načina oglašavanja na otvorenom. Često se koriste na gradilištima, sportskim terenima, festivalima i drugim javnim događajima, ali se takođe mogu koristiti i za oglašavanje na vozilima i objektima. Reklamne cerade su izrađene od vrlo izdržljivih materijala, što znači da mogu izdržati različite vremenske uslove i da se neće oštetiti nakon nekoliko korišćenja. Ova vrsta materijala može se koristiti i za reklame u zatvorenom prostoru npr.za roll upove, l i X banere.

Zašto su dobre reklamne cerade?

Štampa na ceradi je veoma efikasan način oglašavanja jer su ovakve cerade velike i upadljive. One privlače pažnju prolaznika i vozača koji prolaze pored njih, što znači da će vaša reklama biti primećena. Pored toga, reklamne cerade su pristupačne i mogu se lako postaviti i ukloniti, što znači da se mogu koristiti na različitim mestima i za različite događaje.

Koliko košta štampa na ceradi – cena

Kada je u pitanju štampa na ceradi cena zavisi od nekoliko faktora. Prvo, cena reklamnih cerada će zavisiti od veličine cerade – veće cerade će koštati više nego one manje. Drugo, cena će zavisiti od materijala od kog je cerada napravljena – kvalitetniji materijal će biti skuplji. Takođe, u obzir se uzima i količina cerada koje naručujete – veće količine će vam doneti popust. Važno je napomenuti da će cena takođe zavisiti od dizajna cerade i načina štampanja – složeniji dizajni i veća preciznost štampanja će biti skuplji. Koliko koštaju naše usluge možete pogledati na strani cenovnik.

Ukratko, stampa na ceradi je izuzetno efikasan način oglašavanja na otvorenom. One su pristupačne i mogu se lako postaviti i ukloniti, a mogu se koristiti za različite događaje i na različitim mestima. Cena reklamnih cerada će varirati u zavisnosti od nekoliko faktora, uključujući veličinu, materijal, količinu i dizajn.