Izrada i štampa kataloga i brošura

Izrada i štampa kataloga

Kataloge možemo razlikovati prema obimu strana i formatima: B6, B5, A5 i A4. Dalje, dorada može biti sa UV lakom, blindrukom, plastifikacijom (sjajna ili mat). Katalozi se koriste za reklamiranje različitih proizvoda i usluga.

Izrada kataloga i štampa kataloga moguća je u ofset i digitalnoj tehnici. Tehnika ofset štampe se koristi za srednje i veće tiraže a digitalna štampa za manje.

Brošure

Ako nas pitate kako biste mogli reklamirati sebe, svoju firmu, svog prijatelja, ili naprosto kako nekog iznenaditi na originalan način pratite našu azbuku i mi ćemo vam otkriti tajnu. Atraktivno, drugačije, inovativno i dobro upakovano… ne zvuči vam loše? Možda želite baš takvo rešenje kada je promocija onoga što radite u pitanju! Sigurni smo da za vas imamo pravu stvar. Brošure!

Brošure – pravo rešenje za vas

Možda rešenje o kom ne biste puno razmišljali ali koje je sasvim sigurno odličan način da napravite iskorak i u današnjem, digitalnom svetu promenite pristup, budete originalni i jednistveni. Vidite, može biti baš lako, rešenje je zapravo sve vreme pred vašim očina, ali tražili ste drugu opciju, ni ne sluteći koliko je ova dobra! Svako ko je dao priliku brošurama, brzo je shvatio da ovaj vid promocije ima obilje prednosti.

Gužve koje su svakodnevni deo današnjice zahtevaju da vaše rešenje za promociju bude lako dostupno, da se može naći svuda, da nije teško, a da je interesantno i da se u gužvi brzo nađe među što većim brojem ljudi. Sve to omogućava malo površina brošure koja će poneti logo vaše firme ili krilaticu projekta na kom radite! Dizajn vaše brošure zavisi samo od vaše kreativnosti i mašte: ona može biti standardnog pravougaonog oblika, može biti okrugla, u bliku srca ili nečijeg lica, ona može da bude sve što vaša kreativnost želi da stvori! Zemunplast Press je tu da to omogući!

Štampa i izrada brošura

Đaci, profesori, pekari, apotekari, majstori, inženjeri… ma ko želeo da reklamira sebe, svoj proizvod, ono na čemu trenutno radi nek to učini na jedinstven, potpuno autentičan i prepoznatljiv način: osmišljavajući svoju brošuru kojom će svetu pokazati svoje gledište. Efektno i efikasno rešenje koje donosi reklama putem brošure nije potrebno naročito isticati jer već sama njena kompaktna forma i lakoća dostupnosti jesu jasni pokazatelji da ste na pravom putu kada je o vašoj promociji reč! Žurba koja nam je svima danas dobrim delom nametnuta mora biti prekinuta barem na momenat kako biste skrenuli nečiju pažnju i dali mu do znanja da je ono što radite značajno! Nek vaša brošura kaže sve umesto vas, a do nje je uvek lako doći. Sami izaberite da li će stajati na nekom pogodnom mestu i sačekati da bude pokupljena, ili će je neko deliti.

Zbunjenost, nejasnoće, neodumice koje može da proizvede reklama koja zahteva dodatna objašnjena sasvim sigurno će biti izbegnute uz brošuru, koja pored prostora za slogan ili sliku nudi i prostor za dodatno objašnjenje. Iskoristite to! Iznenađenje! To je faktor na koji vredi igrati. To je ono što možete postići koristeći se drugačijom brošurom, do sada nezastupljenom u ciljnoj grupi koju biste želeli da privučete.

Jasnost vaše poruke, jako dobro i pažljivo osmišljena kampanja, verujte nam, preneće vašu poruku preko brošure bolje nego bilo koji drugi medijum! Klijenti žele kvalitet! Tu ste da ih uverite u svoju sposobnost, ali ste tu i da im preko kvalitetno izrađenih brošura pokažete koliko vodite računa o reklami, reprezetativnosti i prepoznatljivosti svega što radite. Svoj kvalitet iskažite kvalitetnom brošurom! Lakoća s kojom će neko poneti brušuru, kao i njena velika dostupnost, učiniće da nikom ne bude mrsko da pogleda šta tu zanimljivo ima, a potom da ona završi u nečijoj torbi, a potom stigne do ko zna koliko onih koji će se za nju zainteresovati! Matirana površina može biti izvanredna podloga za iradu brošure. Ukoliko želite luksuzan i moćan izgled, nešto vrhunskog kvaliteta i prepoznatljivosti to bi bila naša preporuka. Neobložen papir, takođe, može biti vaš izbor.

Lakše je i ištampati i dostaviti brošure izrađene na neobloženom papiru, s toga nek vaš cilj bude da hiljade drugih sazna za vas i ono što biste želeli da promovišete! Njen ili njegov, moj ili tvoj, NEK NAŠ IZBOR BUDU BROŠURE! Opišite sve što vidite kao važan deo svog rada i ne mislite da preterujete i opterećujete informacijama, jer brošure ostavljaju prostor za mnogo toga, pa tako možete i jednostavne slogane i kompleksna objašnjenja kao spojiti i time unapred dati odgovor na sva eventulna pitanja! Papir visokog kvaliteta, plastificirani recimo, može da bude još jedna od opcija za vašu brošuru, ali ne sumnjamo da ćete sami shvatiti šta želite i šta bi vam bilo najpogodnije!

Radite, stvarajte, imajte cilj, a potom to ispromovišite koristeći brošure i ne sumnjajte da će se za vas daleko čuti, a o vama često pričati! Ovo zaista može biti garant vašeg kvaliteta! Sajmovi, veći skupovi, kao i promocije i intimne proslave… svi ti događaju prava su prilika da se na njima vide i promovišu i vaše brošure. Ne tragajte dalje! Na pravom ste putu!

Tradicionalni vidovi promocije nekada umeju biti potcenjeni, no retro je odavno u modi, a vi svoje brošure modelirajte onako kako mislite da bi ih vaši korisnici najviše voleli videti! Ćutite i pratite napredak. Dela će govoriti umesto vas! Uhvatite momenat, budite svoji i ponosni na svoj posao!

Brošura je vaše oruđe, a vaš uspeh neminovnost. Fali vam još malo odlučnosti…? Hajde, nema tu puno razmišljanja. Sve predočeno ide u prilog tome da brošure u svetu promocije gotovo da nemaju alternativu, stoga nemojte puno čekati! Cenite sebe i sve što radite… Čuvajte svoj posao, ali ga pokažite svima… Džangrizavost i stres stavite po strani… Štampajte svoj rad na brošurama i budite spremni da vaša očekivanja budu prevaziđena, a vi i više nego zadovoljni! Izrada brošure su odličan izbor za sve, a mi ćmo rado biti tu da čujemo vaše pozitivne utiske sa ovim vidom promocije!

×