Flajeri / lifleti

Flajeri su najekonomičnije sredstvo za masovnu promociju proizvoda gde je ponuda namenjena direktno pojedincu. Reč je o reklami koja je štampana na jednom listu papira.

Po povoljnoj ceni, uz pomoć flajera svoj proizvod ili uslugu možete predstaviti velikom broju ljudi, na najrazličitijim lokacijama – prolaznicima na ulici, klijentima u svom lokalu, komšijama u vašoj i susednim zgradama, u kafiću ili restoranu…

O dobrim efektima korišćenja flajera govori i njihova široka primena. Koriste ih svi – turističke agencije, škole jezika, majstori svih profila, restorani i kiosci brze hrane i mnogi drugi za promovisanje događaja, aktuelnih akcija i sniženja, predstavljanje novih proizvoda, kao poklon vaučere itd.

Koristite flajere da svojim redovnim i potencijalnim kupcima pružite korisne informacije ili direktnu korist (poklon vaučeri, kuponi…) i time unapredite svoje poslovanje.

Akcija!

akcija flajeri decembar 2021

Izrada (štampa) flajera

U štampariji Zemunplast Press štampa flajera i izrada flajera je moguća u različitim dimenzijama, oblicima i bojama. Štampanje flajera ili lifleta radimo na mašinama B formata. Vrsta papira koji najčešće koristimo je kunstdruk 135 gr. Osim same izrade prema vašim zahtevima možemo ponuditi kompletnu uslugu dizajna i pripreme za štampu i time vam omogućiti da se razlikujete od konkurencije.

Kada je reč o izgledu flajera, važno je da jasno istaknete korisne informacije, bez previše teksta i boja koje će ga učiniti nečitkim i nejasnim.

Flajer dimenzije

Najčešći formati u kojima se izrađuju flajeri su A6, A5 i A4, pre svega zbog toga što omogućavaju jednostavnu distribuciju. Ukoliko želite flajere u drugim dimenzijama, možete ih takođe izraditi kod nas.
U zavisnosti od potreba i želja klijenata, flajeri mogu biti savijeni na jedan, dva ili tri prevoja. Prema zahtevu klijenta prevoja može biti i više.

Flajeri cena

Već smo pomenuli da je jedna od najvažnijih prednosti flajera upravo pristupačna cena. Za relativno malo novca, uz pomoć flajera, možete se predstaviti velikom broju ljudi.

×