Flajeri / lifleti

Reklamni flajeri su najekonomičnije sredstvo za masovnu promociju proizvoda gde je ponuda namenjena direktno pojedincu. Reč je o reklami koja je štampana na jednom listu papira.

Uz povoljne cene flajera, možete vrlo jednostavno i lako predstaviti svoj proizvod ili uslugu velikom broju ljudi, na najrazličitijim lokacijama – prolaznicima na ulici, klijentima u svom lokalu, komšijama u vašoj i susednim zgradama, u kafiću ili restoranu…

O dobrim efektima korišćenja reklamnih flajera govori i njihova široka primena. Koriste ih svi – turističke agencije, škole jezika, majstori svih profila, restorani i kiosci brze hrane i mnogi drugi za promovisanje događaja, aktuelnih akcija i sniženja, predstavljanje novih proizvoda, kao poklon vaučere itd.

Koristite reklamne flajere da svojim redovnim i potencijalnim kupcima pružite korisne informacije ili direktnu korist (poklon vaučeri, kuponi…) i time unapredite svoje poslovanje.

Reklamni flajeri – Akcija!

akcija flajeri decembar 2021

Izrada (štampa) flajera

U štampariji Zemunplast Press štampa flajera i izrada flajera je moguća u različitim dimenzijama, oblicima i bojama. Štampanje flajera ili lifleta radimo na mašinama B formata. Vrsta papira koji najčešće koristimo je kunstdruk 135 gr. Ako vas zanima kako napraviti flajere, onda znate da su vam potrebne posebne mašine i da izrada flajera, pored mašina, zahteva stručnost i iskustvo. Osim same štampe prema vašim zahtevima možemo ponuditi kompletnu uslugu dizajn flajera, pripreme za štampu i time vam omogućiti da se razlikujete od konkurencije.

Kada je u pitanju dizajn flajera, važno je da jasno istaknete korisne informacije, bez previše teksta i boja koje će ga učiniti nečitkim i nejasnim. Dizajn flajera treba da bude osmišljen tako da publika može jednostavno i brzo da pročita sve sa njega.

Flajeri dimenzije

Kada su u pitanju dimenzije flajera, najčešći formati u kojima se izrađuju jesu A4, A5 i flajeri A6. Cena koju biste platili kada svoje poslovanje ne biste reklamirali uz pomoć flajera, bila bi veoma visoka. Danas su vam dostupne razne štamparije gde su povoljne cene flajera i po pristupačnim iznosima obezbediti svom poslovanju širenje dobrog glasa, pre svega zbog toga što se reklamni flajeri brzo prenose od osobe do osobe. Ukoliko želite flajere u drugim dimenzijama, možete ih takođe izraditi kod nas.
U zavisnosti od potreba i želja klijenata, flajeri mogu biti savijeni na jedan, dva ili tri prevoja. Prema zahtevu klijenta prevoja može biti i više.

Flajeri cena

Već smo pomenuli da je jedna od najvažnijih prednosti flajera upravo pristupačna cena. Bilo da vas zanimaju flajeri A5 ili flajeri A6 cena je vrlo pristupačna u našoj štampariji. Što znači da za relativno malo novca, uz pomoć flajera, možete se predstaviti velikom broju ljudi. Izrada flajera je oduvek bila i biće deo marketinga!

×