Odabir ručki pri štampi kesa

Ranije, kada marketing i tržište nisu bili u usponu, kada nije bilo važno na koji način prezentujete nešto, mogli ste lako proći sa prosečnom ponudom u svemu. Ipak, danas, u vremenu u kom detalji igraju ključnu ulogu, ne smete biti nepažljivi i brzopleti, već svemu što radite morate posvetiti puno pažnje, morate voditi računama o sitnicama, morate biti originalni i jedinstveni. Ma kako vam se činilo ovo što smo rekli, budite sigurni da smo u pravu, jer iskustvo pokazuje da se samo oni autentični uspešno izdvajaju i ulivaju poverenje korisnicima.

Vodeći računa o detalju, vodite računa i o svom imidžu, a nikome ne ide u prilog loša slika stvorena o njemu, njegovoj firmi, projektu na kom radi, organizaciji u kojoj je. Predstavljamo vam, zato, ponudu koja je drugačija i kojoj neće odoleti niko ko želi da ostavi utisak. Predstavljmo vam detalj koji će sasvim sigurno biti presudan u nečijem odabiru vašeg proizvoda

Ulice, trgovi, pijace, škole, firme prepune su različitih materijala, no ipak sve to se mora naći u nekoj kesi, fascikli, torbi. Činjenica je da su ot svih pobrojanih stvari kese najpraktičnije, jer se javljaju u najrazličitijim dimenzijama, najraznovrsnijeg su kvaliteta…. uvek se negde nađe poneka viška. Ipak, vaše kese ne smeju da budu slučajan izbor, ne smeju da budu višak i ne bi bilo lepo da stoje u zapećku. Na to će, pre svega uticati sama izrada kese i njen kvalitet, a na koji utiče više faktora nego što možete zamisliti.

PVC kese zemunplastpress 1
Zemunplast PVC kese

Promislite malo… šta vam je važno kada biate kesu u koju ćete nešto staviti, a za koju znate da može skrenuti pažnju na vas!

U pravu ste… i dizajn i dimenzije i… da, da, ručke!

Ma kako vam to delovalo, ručke mogu biti presudan faktor da neku kesu ponesete ili ne. Materijal od kog su napravljene, boje, dizajn ručki može biti, a često i jeste, presudan kako biste se odlučili za neku kesu.

Često se misli da jedan deo nekog proizvoda može biti zanemaren, da ga neko previđa, no budite sigurni da to danas više nije slučaj. Ako želite da imate kompletan proizvod, onda se ništa ne sme prevideti, pa ni ručke na kesama. Ramislite… pamučne, uvijene, napravljene od ukrasne trake, pamučne… Vidite? Ponuda nikako nije mala, pa ni vaš izbor neće biti lak, ali ne brinite, tu smo da vam pomognemo. Ako želite zaista visok kvalitet ručki, koji će garantovati da je vaša kesa pouzdana i da neće biti nikakvih neprijatnosti u vidu pucanja ručki, te rasipanja sadržaja iz kese, pamučne ili ručke napravljene od uvijenog papira.

Ukoliko vam je dekorativni momenat najvažniji, onda ukrasne trake, saten i kolorit moraju imati primat i vašu kesu učiniti i lepšom i atraktivnijom, ali i elegantnijom i potpuno funkcionalnom. Različite prilike zahtevaju različit način oblačenja, recimo, ali svakako i različite vrste poklona, re kesa koje ćete ponete. Nemojte mnogo razmišljati, već bacite akcnat na detalj, pa nek i sama kesa bude poklon koji će se pamtiti i što je možda još važnije, dugo koristiti.

papirne reklamne kese zemunplast press
Offset štampa reklamnih kesa – Zemunplast Press štamparija

Kuda god krenuli, kome god poneli nešto, budite sigurnida ćete imati u svojim rukama kvalitet i vrhunsku izradu. Ponesite kese čije će ručke biti garant da ništa neće poći po zlu, ali i vrhunski izrađeni detalji, baš po vašoj meri i ukusu.

Niste li i sami mnogo pota obratili pažnju na neku pojedinost koja vam je svakodnevno u vidokrugu, koja je jednostavna, koja je uvek tu, ali po nečem ipak drugačija, ipak štrči, ipak je ,,uhvatila vaš pogled“. Ne sumnajte i ne budite u dilemi… uz pravi odabir ručke za kadu biće vam sasvim sigurno jasno zašto vaš aksesoar privlači pažnju i zašto ste postali uočljiviji. Ukoliko se na kesi koju nosite, a koja je izrađena od ma kog materijalan, nalazi i neka poruka koju biste želeli da istaknete, ručke će vam još kako pomoći i još kako biti od koristi.

Najrazličitiji materijali kesa, od kartona, papira, plastike… postaće bogatiji, suptilno ili vrlo efektno i uočljivo oplemenjeni ručkama koje takođe mogu biti od najrazličitijih sirovima, bilo kog kolorite, raznovrsne dužine… naprosto sve što poželite zaista se može sprovesti u delo i te bez mnogo muke.

kese offset zemunplast 2
Offset štampa reklamnih kesa – Zemunplast Press štamparija

Ako postoji bilo koja dilema kod vas, vreme je da se to otkloni, jer slika detalja koji nosite jeste vaša slika! Kese koje su s pažnjom izrađene, koje imaju ručke izuzetnog kvaliteta, izuzetnog dizajna, koje su same za sebe proizvod naprosto postaju neophodnost!

Izaberite boju, izaberite materijal, izaberite veličinu i nek vaš odabir ručki za kese bude vaš prepoznatljiv izbor i vaš zaštitni znak! Retko Uspevamo da donesemo prave odluke, Čak i  Kada imamo nečiju Aistenciju, ali uz RUČKE koje su jedinstvene sasvim sigurno nema baš nikakve greške! Kvalitet i pouzdanost, uz eleganciju i vrhunski dizajn mora biti dobar izbor, zato osmislite ručke koje su prepoznatljive i koje su vam sasvim poudane.

Odaberite mudro i odaberite sa stilom, sigurni da će vaš izbor poželeti i videti mnogi! Pogledajte više na stranici Reklamnih kesa.

×